Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eskaeska

zraniłam??

Polecane posty

Gość ddff
zwłaszcza,że czytasz to co chcesz przeczytać a intencje piszącego mogą być inne. Wyobraźnia robi tu zła robotę .

Gość Piotrek co siedzi przy lapku
ddff Nie nazywałbym instynktu bronią, raczej tarczą. Zapomnieliśmy, jak z niej korzystać, ponieważ nie żyjemy w stanie pernamentnego zagrożenia. A jeśli chodzi o miłość, nie zgadzam się z Tobą. Poczytaj sobie "Potęgę podświadomości", "Sekret". Ponad wszelką wątpliwość dowiedziono, ze mózg ludzki emituje energię, sprawdzono to za pomocą profesjonalnego sprzętu. Miłość jest myślą, energią o wysokiej częstotliwości, która pozytywnie oddziałuje na nasze zdrowie, życie... Spróbuj zamknąć oczy, zadziałać wyobraźnią i poczuć, że przytulasz się do kogoś kogo bardzo kochasz. Kiedy otworzysz oczy to zastanów się dlaczego dobrze się czujesz :)

on jest strasznym egoistą zauważyłam Chce abym mu oznajmiło co i jak Nie potrafię Ale wywiera presję,że nie wiem na czym mu zależy byciu,spotykaniu,czy abym mu dała zwyczajnie kosza Chce już teraz wiedzieć Jak ja nie wiem nic...

Gość liptoperlgrej
To powiedz mu ze dopiero sie widzieliscie 1 raz i ze co jak co ale tego od Ciebie nie moze zadac bo rozmowa na gg a rozmowa na zywo to dwie inne sprawy

Gość Kasiasiasiasiasia
Ja natomiast po pierwszym spotkaniu z facetem poznanym przez neta tylko utwierdzilam sie ze to jest to :) Wczoraj obchodzilismy rocznice naszego zwiazku :)

eskaeska Skoro wiesz już, że jest egoistą to zastanów się nad jego "zakochaniem się w Tobie", zastanów się jakby wyglądał wasz związek.Pomyśl o tym przez chwile, jakich technik czy sposobów użył by wampir emocjonalny by Cię wykończyć,a potem się zastanów czy to korzystne dla Ciebie uczucie...

Kasiasiasiasiasia Fajnie, że udało Ci się znaleźć kogoś kogo pokochałaś, ale akurat w przypadku autorki nie wróżyłbym świetlanej przyszłości takiemu związkowi...

Gość ddff
wolę Sztukę miłości Fromma i Fragmenty nieznanego nauczanim Uspienskiego . polecam dla zaawansowanych .

Gość liptoperlgrej
Piotrek... dlaczego tak starasz sie odwiesc autorek od spotkania z tym chlopakiem?

Gość ddff
ja też uważam, zleceń związek to plusa. a nie ma nic gorszego od snu na jawie.

Gość Kasiasiasiasiasia
Piotrek: Przeciez wcale nie musi byc tak jak mowisz. Ona byla z nim szczera i powiedziala ze to nie to, on tez byl szczery i powiedzial co czuje. Nie ma nic zlego w mowieniu o tym co sie czuje i mysli.

Gość ddff
że ten związek to pomylka :-) pisanie z tel kiepsko mi idzie sorki

ddff A ja polecę książkę Dalajlamy, "Droga do oświecenia", niektórym może przyniesie spokój ducha ;). Chcę odwieść od tego autorkę, ponieważ znam typ facetów zachowujących się w ten sposób, to dotyczy również niektórych kobiet i jak już pisałem najczęściej taka manipulacja, która z założenia jest grą o sumie zerowej. Swego czasu moją wielką pasją była właśnie... manipulacja :). Staram się rozruszać wyobraźnie autorki żeby poczuła, jak źle może wylądować...

Gość ddff
kasiu , chłopak manipuluje uczuciami autorki moim zdaniem

Gość ddff
a ja De Mello polecam przebudzenie :-)

am przyjeżdżac do Włocławka? hm.. Poznac miasto?? Ja naprawdę rozumiem że nic nie czujesz 23:46:11 Ale powiem brzydko powiedz mi: Chłopie nie masz u mnie szans i nigdy Cię nie pokocham i będzie everybody... 23:47:38 Ja naprawdę nie jestem głupim człowiekiem i zanim coś powiesz to wiem o czym myślisz... 23:48:19 Gdybyś była mega usatysfakcjonowana ze spotkania, sama zaproponowałabyś spotkanie polubiłem nawet Twoją powściągliwośc, brak uczucia,.... I chociaż mnie to denerwuje, to z drugiej str również bawi, pociąga 23:31:53 inspiruje, ... może?? :) 23:15:02 Zacznij się tym bawic, poczuc dotyk dłoni, spontaniczności, czerpania przyjemnosci z nauka jazdy na nartach, 23:15:46 z głupot, małych niespodzianek, słów, głupot ... Ale ja już to czułem od początku... Tego nie można zinterpretowa 23:11:56 Ja nie wiem jak to się dzieje... Jest strzał i koniec...

Gość Kasiasiasiasiasia
ddff Moim zdaniem po prostu bardzo mu na niej zalezy, a proszenie o zdeklarowanie sie teraz tez nie jest niczym niewlasciwym, po prostu chlopak chce wiedziec na czym stoi i jakie podjac dalej kroki. Jesli autorka nie jest pewna co dalej to znaczy ze tez tak do konca go nie skresla, wystarczy powiedziec co myslisz, ze nie jestes pewna, ze mozecie zobaczyc jak to sie dalej rozwinie i tyle.

Kasiasiasiasiasia Jasne, może akurat w tym przypadku stało się tak, że autorka trafiła na wspaniałego człowieka obdarzonego ogromną empatią i intuicją i jednocześnie bardzo wrażliwego, jak napięta struna. Takiego, który do tego wszystkiego ma ogromne poczucie własnej wartości i jednocześnie zawsze mówi o tym co czuje i myśli.

Gość Kasiasiasiasiasia
Piotrek Widzę, że sobie kpisz. Po prostu jestes negatywnie nastawiony i nie wiem dlaczego. Rownie dobrze moze byc tak jak ja mowie i tak jak ty, pewnie sie nie dowiemy kto ma racje poki eska nie zdecyduje co dalej ;)

Moim zdaniem po prostu bardzo mu na niej zalezy Znasz go ? Nie znasz, a ja znam typ ludzi posługujących się metodami udawania wrażliwości czy jakichkolwiek innych uczuć. Nie mówię by autorka natychmiast zerwała znajomość z gościem, mówię natomiast by po prostu bardzo uważała, ludzie są różni. Fajnie, że wierzysz w miłość, ja też, ale ostrożności nigdy za wiele. ;)

Gość ddff
kasiu, autorka to powiedziała a ten człowiek oskarża ją o bezduszność. on po prostu nie chce jej puścić a to dobrze nie wróży

Gość liptoperlgrej
heh wiecie nie ma ideałów:D

Gość ddff
miłość to wolność. Tu widzę tylko manipulacje słabego człowieka...

"Ja naprawdę nie jestem głupim człowiekiem i zanim coś powiesz to wiem o czym myślisz..." Ja bym mu zaproponował żeby za magika w cyrku robił... przynajmniej miałabyś trochę spokoju od gadania z nim, przynajmniej na czas trwania obrażenia z jego strony :)

co za baba.... ciężka. 00:17:09 Dlaczego ja muszę miec takiego pecha... ? 00:17:31 ;) zawsze problemy... 00:18:51 No nie może się zakochac ani odrzucic... Boże, że te mosty stoją, domy nie rozwalają się. Ale wiem, miłośc nie była prosta to dobrze dajmy sobie spokuj,tak będzie lepiej ,nie chce Cię zranić Pawel 00:25:28 Naprawdę tego chcesz?? Czuję, że ktoś zabawił się moimi uczuciami. Nie chcę, a zresztą mam już wszystkiego dośc. Przez swoją naiwnośc po tylu latach poczułem coś wyjątkowego i sen się kończy. Lepiej żeby wszystko się skończyło. Mam już dośc podróży, muzyki, wszystkich. Usuwam wszystko co związane z Tobą. Zdjęcia, tapetę na tel, film, maile, nr tel,

ddff Masz rację, miłość powinna być między innymi uczuciem wolności, a nie siedzeniem w sidłach kłamstw innej osoby...

Gość ddff
krzyżyk na drogę. Może samotność oduczy gościa egoizmu.

"Dlaczego ja muszę miec takiego pecha... ?" Próba wpędzenia Cię w poczucie winy. " zawsze problemy..." To samo co wyżej. "Czuję, że ktoś zabawił się moimi uczuciami. Nie chcę, a zresztą mam już wszystkiego dośc. Przez swoją naiwnośc po tylu latach poczułem coś wyjątkowego i sen się kończy. Lepiej żeby wszystko się skończyło. Mam już dośc podróży, muzyki, wszystkich. Usuwam wszystko co związane z Tobą. Zdjęcia, tapetę na tel, film, maile, nr tel," Ciekawe z której telenoweli on to wziął ? Dla mnie szczególnie ten ostatni tekst wysłany przez chłopa powinien dać Ci do myślenia, jeśli on rzeczywiście chce zerwać znajomość nie będzie się odzywał, ale jeśli będzie dalej Ciebie męczył oznaczać to będzie tylko tyle, że napisał to TYLKO PO TO BY WYWOŁAĆ W TOBIE NIEPRZYJEMNE UCZUCIA I POKAZAĆ FAŁSZYWĄ DESPERACJE W PODEJMOWANYCH DZIAŁANIACH.

Ni wysyłam, piszę wam tego,abyście się śmieli Czy kpili z niego,nie jestem taka Tzn nie robicie tego wiem.. Tak dla sprostowania Zwyczajnie czuję że potrzebuję porady I dziękuję Powiedz mi tak szczerze chcesz skończyc?? 00:29:02 ?? 00:34:59 ?? Ja1 00:42:18 widocznie tak ma byc Pawel 00:43:29 .... Nie wiem co powiedziec.... 00:43:41 Oboje tego chcemy?? Ja1 00:46:06 jak widać tak Pawel 00:46:28 Po co zadaję to pytanie? Ja tak naprawdę nie chcę... 00:46:39 A Ty?? Ja1 00:50:24 a ja wiem że mogę powoli..nie obiecam CI nic na dziś dzień ,ale Ci to nie odpowiada za mało widocznie ... 00:50:40 nie będę Cię kłamać,dla Twojego i mojego dobra Pawel 00:51:30 ok więc tak będzie... 00:51:52 Kasuję swój profil na xxx 00:52:38 a spotkamy się w przyszłości?? Niedługiej, oczywiście??