Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddddd17777

faceci są obrzydliwi :/

Polecane posty

Gość maddddd17777

mam już tego serdecznie dosyć. Jestem ładną dziewczyną - nie ukrywam. Mam ładną figurę i twarz. Niestety nie cieszę się z tego powodu a wręcz mam tego dosyć przez facetów. Idę ulicą , jadę kolejką, jestem na zakupach wszędzie znajdą się faceci którzy albo odwracają się za mną, gapią wzrokiem wygłodniałego wilka , obrzydliwie uśmiechają, pogwizdują jak na dzi**ę , obleśnie komentują albo jak czasami zdarza mi się w windzie albo zatłoczonym autobusie - łapią za tyłek. To jest OKROPNE! nienawidze tych obleśnych zboczonych facetów którzy zachowują się jak ZDZICZALI , to jest ochydne już dłużej nie wytrzymam na jednej planecie z takimi zboczonymi zwierzętami :((((((

Gość HMS...VRDS....Petard
Wystarczy się ubierać i nie świecić dupskiem.

to się nazywa wiocha. ale żeby się oburzać że faceci się oglądają? toć to komplement to jest chyba największa różnica między facetami a kobietami. kobieta czuje się oburzona gdy się facet za nią ogląda. jakby kobieta się obejrzała za facetem to ten przez tydzień by się tym chwalił wszystkim napotkanym kumplom

Gość żartujesz sobie?
ja tam lubię zwierzaczki :D

Gość lokalna żuleria
gdybys byla ladna to faceci by sie ciebie bali i milczeli. a ty po prostu jestes wulgarnym plastikiem🖐️

Gość maddddd17777
wątpie że jest się cieszyć kiedy czujesz się jak przedmiot- szczególnie gdy masz 17 lat a potrafi gwiazdać za tobą nierzadko ponad 50-letni fagas ://

tak tak, obrażajcie ją. bali by się faceci ci którzy się boją. tacy boją się i piękności i plastika. bo po prostu boją się kobiet. raczej zazdrościcie jej zainteresowania i staracie się sobie ją obrzydzić.

Gość maddddd17777
ubieram się normalnie tak jak nastolatki teraz - wąskie spodnie, tuniki, swetry - NORMALNIE. nie moja wina że jestem szczupła i mam kobiece kształty :/ wolałabym w tym momencie być płaska jak decha z płaskim tyłkiem i bez bioder :(

Gość maddddd17777
i nic na to nie poradze że takie zachowanie mnie obrzydza :/ czasami do tego stopnia że wolałabym się gdzieś schować i nie wychodzić na ulice:o

Gość maddddd17777
a to że siorbam balasa z sakramenckim przymlaskiem to moja prywatna sprawa:classic_cool:

Gość żartujesz sobie?
mała, no co ty.... za chamskie odzywki sprowadzasz goscia do parteru OD RAZU :D i idziesz dalej :P kazdy wyraża swój podziw jak umie, skoro oni umieja tylko tak - ich problem, nie twój :classic_cool:

Gość oj, już się
tutaj tak nie chwal, nie chwal. Dobrze wiemy, że Ci się to podoba.

Gość Remedi0Sant0
Nie wychodz z domu

Gość Testo
Szkoda, ze tacy maja najczesciej dziewczyny a ci spokojni ktorzy sa naprawde wartosciowi nie. Wiec nie pierdol.

"Szkoda, ze tacy maja najczesciej dziewczyny a ci spokojni ktorzy sa naprawde wartosciowi nie. Wiec nie pie**ol." ekhem, to ich wina? widocznie kobiety w istocie wolą tych chamskich skoro ci mają dziewczyny a wartościowi nie

Gość maddddd17777
nie mam się czym chwalić, zastanawiam się dokąd ten świat zmierza :o za 20 lat fagasy będą gwałcić dziewczyny na ulicach :o przeraża mnie to ://

Gość HMS...ZCSS....Petard
17 lat temu te fagasy przeleciały twoja matkę

Gość Remedi0Sant0
Daj spokoj, mieszkalem 3 lata w polscy i pracowalem w dyzkoteka i uwiez mi z kobiety sa czasami gorsze niz faceci

Gość snjfof
18 lat temu

Gość maddddd17777
nie oceniam wszystkich ale po takich sytuacjach zaczynam mieć powoli dosyć wszystkich facetów.:o jak będziecie się tak zachowywać to zapomnijcie że poderwiecie fajną dziewczynę na takie chamstwo i prostactwo :o

Gość obleśne fagasy
z twoją matką nam sie udało:D

Gość Remedi0Sant0
Jestem ciekawy jak wygladasz

Gość maddddd17777
wasze komentarze są żałosne i tylko potwierdzają moją teorię że jesteście OBLEŚNYMI BUCHAJAMI :/

Gość maddddd17777
a dlaczego nie mogę ubrac się normalnie i przejść normalnie ulicą? specjalnie muszę ubierać się jak debilka najlepiej w worek bo inaczej nie mam co liczyć na jakąś kulturę z waszej strony?

Gość Remedi0Sant0
Mozes sie ubierac tak jak chcesz ale tez muszysz rozumiec z sa ludzie kulturalny i sa ludzie bez zadna kultura, to tez dotyczy sie rowniesz kobiety

Gość komputronik
Gdyby nikt się za Tobą nie oglądał to pewno byś narzekała, ale tak jest zawsze Czasem nie ma sensu się tu wypowiadac, bo sama widzisz jakie tu są odp. Fakt faceci czasem potrafią byc obleśni, a najgorsze te staruchy beeeee

Gość allisee
Eh a najgorsze jak sie stare pijaki patzra boze mam ochote im rzygnac w ryj! Wogole staruchy w kosciele powinni siedziec a nie gwizdac za dziewczynami.

Gość komputronik
młody za młodą się obejrzy to ja rozumię normalne, ale te obleśne stare pijaki fujjjjjjjjjjj az zygac się chce beeeeeee