Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddddd17777

faceci są obrzydliwi :/

Polecane posty

Mi też się to zdarzyło, niestety:O dziwne spojrzenia, dokładne zlustrowanie od stóp do głów, gwizdanie... Czuję ich wzrok na moich plecach, aż ciarki przechodzą. Całe szczęście łapania za tyłek ani dotykania nie zaznałam. Nie ubieram się wulgarnie ani wyzywająco, nie mam nawet makijażu:O

"Mi też się to zdarzyło, niestety dziwne spojrzenia, dokładne zlustrowanie od stóp do głów, gwizdanie... Czuję ich wzrok na moich plecach, aż ciarki przechodzą." nie przesadzasz trochę? za parę lat może to że popatrzyłem na babkę będę posądzony o molestowanie? czy naprawde wam kobietom to przeszkadza że faceci na was patrzą? to przecież naturalne

a mi sie to tam podoba jak sie na mnie patrza ;) zadko spotykam sie z osobami bez kultury ktorzy gwizdza za mna na ulicy, czesciej probuja zagadac, mowia dzien dobry, usmiechaja sie prawia komplementy

Takie zwykłe spojrzenie na mijaną babkę, choćby po to, żeby się z nią nie zderzyć - do tego nic nie mam, ale takie obleśne ruchy, zachowanie, dźwięki... a ja mam 15 lat:O

Gość komputronik
stara baba za młodym? haha rzadkośc właśnie nie chodzi o zwykłe spojrzenie, ale o takie obleśne zachowanie, a najgorzej taki żul fuj fuj fuj

Gość co za rozpacz
Melissandre. Masz tłusty łeb. Kup sobie szampon

obrzydliwe zachowanie sie poprostu olewa, ewentualnie strzelasz riposta i tyle, macie problem ja nie moge :/ a buzi to juz otworzyc nie potraficie?

Gość maddddd17777
jestem wkurwiona bo dzisiaj miałam szczególnie obrzydliwą sytuację i na samą myśl mam ciarki na plecach :O

Do spojrzenia nic nie mam, ale kiedy idę i mijam grupkę facetów, którzy w jednej chwili milkną, a później zaczynają gwizdać albo jakieś dziwne teksty rzucać, to aż mnie skręca. Albo jeszcze gorzej - nie młodych facetów, tylko śmierdzących żulków:O

Gość taka tammm
no opowiedz jaka to przeobrzydliwa sytuacja? mnie to śmieszy... raz byłam z moim facetem w centrum handlowym i sam podpuścił mnie abym rozpięła sweterek pod którym miałam bluzkę z dość odważnym dekoltem, a natura biustu mi nie poskąpiła:) przyznam, że ubaw naprawdę był niezły wychwytując tych wszystkich nie mogących się powstrzymać od spojrzenia samców :) od małolatów, poprzez młodych mężczyzn, kończąc na facetach w wieku przybliżonym do mojego ojca idących z żonami i córkami na zakupy :D

Gość maddddd17777
stałam sobie w kolejce na poczcie , 2 osoby za mną dwóch facetów obaj w garniakach grubo po 30. Najpierw się gapili i obrzydliwie uśmiechali po czym jeden z nich na głos do drugiego - 'fajna dupa ale bym ją zapiął' - szczęka mi opadła , jak wychodziłam gadałam przez telefon z chłopakiem i na głos powiedziałam ' jestem na poczcie jacyś dwaj pedofile się na mnie gapią' i wyszłam. Ich gęby - bezcenne :D co nie zmienia faktu że poczułam się jak szmata :/

a mnie raz jedna za tyłek złapała i co? :P to dopiero chamski wybryk :D ale tragedii z tego nie robiłem, choć zapewne jak ja bym tak kobiecie zrobił, to bym w zęby zarobił i został okrzyknięty zbokiem... więc nawet się nie ważę ;) poza tym jakąś tak ogładę mam i fakt, trochę mi wstyd jak to czytam za meską resztę niewyżytych, zwłaszcza tych starych pryków :( niczego złego nie ma w samym patrzeniu i prawieniu komplementów :) ale te inne zagrywki to fakt, mogliby sobie darować chamy...

Gość mikikun
ubieram się normalnie tak jak nastolatki teraz - wąskie spodnie, tuniki, swetry - NORMALNIE nie jak dziwka normalnie to sie ubierali przed wojna

Gość gość
Muszę cię zmartwic jak facet zobaczy na prawdę piękna kobietę to patrzy na nią ukradkiem z ukosa jak ninja, skoro się gapi wprost to znaczy że pewnie swiecisz posladkami albo się wyzywajaco ubierasz, mam koleżankę , piękna skromna i żaden wprost się nie ogląda tylko tak jakby niesmialo bokiem, inna wulgarny plastik z cycem na wierzchu i na nią gwizdaja, prawdziwe piękno oniesmiela, tani erotyzm nie budzi szacunku

Gość gość
macie pecha babsztyle ciągle nadziewać sie na debili. a piękność skarbie, to rzecz tak bardzo względna jak indywidualność człowieka. ja jak zerkam ukradkiem, to co najwyżej na wytapetowanego półgołego dziwoląga, co kompleksy nadrabia ty?ł/k?iem. zerkam, choć sie brzydzę. faceci zerkaja na dziwolągi niestety.

Gość gość
niektóre gupie baby czego nie widzą, to sobie wyobrażą. już taką znałem kiedyś, co w kółko opowiadała, że na nią gapią faceci. a skąd ona wiedziała, ze się gapią??? bo na nich sama się gapiła. inaczej by nie widziałą.

Gość gość
A skąd to wiem , bo sama się śmiało patrzę na nazelowanych idiotow którzy się preza jak małpy , za to kiedy spotkałam takiego bardzo wysokiego i przystojnego z twarzy Łukasza to się bałam nawet na niego spojrzeć , skoro się facet gapi i gwiżdże to znaczy że nie budzisz szacunku i tyle

Gość gość
Ja mialam ostatnio taka sytuacje,stoje sobie w sklepie przy kasie i pakuje jedzenie do wozka.A przy innej kasie stal taki zul,ktory juz od kiedy stanelam w kolejce nie odrywal ode mnie wzroku.Tak sie nachalnie gapil,ze az rzeczy zaczely mi wylatywac z reki i w koncu tez na niego spojrzalam.Chyba nie wyczytal z tego spojrzenia,ze ma sie odpieprzyc-dalej sie gapil.Juz zaluje,ze mu nic nie powiedzialam,zeby poszlo mu w piety.Nie rozumiem,o co mu chodzilo i skad ludzie maja taki tupet,naprawde.Dodam,ze nie ubieram sie jak dziffka,zanim pojawia sie takie komentarze,ubieram sie skromnie ale jestem zadbana,wiec nie smierdze czy cos ;) Ja nie wiem,moze widzial we mnie jakas boginie,ze nie mogl oderwac ode mnie wzroku i go zamurowalo (za ktora sie sama definitywnie nie uwazam ;)) Jak dla mnie kompletne dno.

Gość gość
"Może mnie uwazal za jakąś boginie " a może po prostu lubi się gapic na ludzi , gdyby uważał cię za boginię to by mu morda splonela na raka, pewnie się najepal a najepani ludzie się nachalnie gapia

Gość gość
gość dziś ale po co kogoś wyprowdzać z satysfakcjonującej słodkiej iluzji? Może dziewczynie myśl o byciu boginią dla naprutego pana Wiesia zrobiło dzień i poprawiło humor a Ty tak brutalnie sprowadzasz ją na ziemię.

Gość gość
gość dziś "Może mnie uwazal za jakąś boginie " a może po prostu lubi się gapic na ludzi , gdyby uważał cię za boginię to by mu morda splonela na raka, pewnie się najepal a najepani ludzie się nachalnie gapia x To bylo tez napisane bardziej zartobliwie,chociaz nigdy nie wiadomo ;) Gusta sa rozne.W kazdym badz razie takie gapienie sie normalne nie jest.

Gość gość
Kurrfa mieć fantazję z zulem

Gość gość
gość dziś gość dziś ale po co kogoś wyprowdzać z satysfakcjonującej słodkiej iluzji? Może dziewczynie myśl o byciu boginią dla naprutego pana Wiesia zrobiło dzień i poprawiło humor a Ty tak brutalnie sprowadzasz ją na ziemię. x No i po co ten atak ? :) Jakbys czytala ze zrozumieniem,to bys sie zorientowala,ze napisalam to w zartobliwym sensie,do tego jeszcze sama sie za taka nie uwazam.Poza tym byla to dla mnie raczej niemila i niezreczna sytuacja,tego tez nie pojelas.Ale zamiast czytac ze zrozmieniam to trzeba sie uczepic nie wiadomo czego i dowalic ;)

Gość gość
gość wczoraj Kurrfa mieć fantazję z zulem x Jakie fantazje ? Pogielo cie ? Chyba,ze zwyczajnie szukasz zaczepki.

Gość gość
Ja prdl jakie toksyczne osoby tu siedza,nie mozna sobie nawet fajnie popisac.

Gość gość
Fajnie popisac? Chyba pisać głupoty

Gość gość
Nawet nie ma z kim. Dobranoc.