Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mm46 monka

Jak odzyskać chłopaka, który się nie odzywa?

Polecane posty

Gość mm46 monka

Poznałam chłopaka na początku wakacji, jest o rok starszy i ma 19 lat, oboje się sobie spodobaliśmy, ciągnęło nas do siebie, chociaż mieszkamy 60 km od siebie to spotkania były nawet 3 razy w tygodniu, ale kiedy on zaczął wariować na moim punkcie, znaczy zrobił się okropnie zazdrosny, podejrzliwy, zaczął mnie ochrzaniać za to, że nie odpisuje do niego i wg. ja już nie chciałam się spotykać, zaproponowałam przyjaźń i tyle i wtedy on zrobił się okropny, przyjeżdżał, prosił mnie o spotkanie bo chciał przeprosić, wg. później trochę oprzytomniał i już mu przeszło, ale ja chciałam sprawdzić czy się zmieni i czekałam, uważnie patrzałam co do mnie pisze, bo nie chciałam spotkania dalej chociaż wiem, że mi zależało na nim, ale czekałam. Teraz kiedy już od 3 tygodni nie pisze na esy, nie odbiera, nie ma go na gg, nie próbuje się spotkać ja zrozumiałam, że zrobiłam błąd nie odzywając się, bo mi na nim okropnie zależy, ale co mam robić dalej?????? czuje się jakby on zniknął, kontakt się urwał a ja nie mogę nic zrobić, a czuje, że go KOCHAM. Pojechać do niego??

Gość pierdziel lublin
skoro cię pobił, to po co z nim jestes?

Gość ewcia 88
mocno cię pobił?

Gość mm46 monka
on mnie nie pobił, nigdy! tylko zrobił się szalenie zazdrosny o mnie

Gość ola niegocin
zadzwon na policję!!!!!!!!

Gość mm46 monka
to wżej to ktoś sie podszył pode mnie uderzył mnie ale potem przeprosił

Gość ale mam ochoty
zapal sobie!!:D

Gość gość
Ja rozstałam sie ze swoim chłopakiem po 11 latach:(((mamy dziecko , pracujemy razem i było mi tym bardziej ciezko sobie to wszystko poukładac:( nie wiedziałam co robic. Przypadkiem trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl , poczytałam trochę opinii ( większość było pozytywnych) i zdecydowałam się skorzystać. I wrócił, znowu jest swietnie.

Gość Lara971
Grunt to nie załamywać się :) Są osoby, które potrafia pomóc, mi osobiście odzyskać męża pomogła Pani Sigita, kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Skoro sie nie odzywa to znaczy że stracił zainteresowanie do Ciebie i szuka innej opcji.Chyba lepiej sobie nie zawracać głowy takim facetem

Gość gość
A wiesz chociaż za co dostałaś? Może nie wiesz i się obraził, że Cię zbił, zmęczył się, a Ty niewdzięczna nawet nie wiesz za co.

Gość gość
ej gdzie Wy wyczytaliscie że on ją pobil?? czytam 3 raz i nie widze nic i biciu

Gość gość
Jestem pewna że magia działa ale trzeba być cierpliwym. Sama czekałam 5 miesięcy ale w końcu chłopak wrócił. Wybrałam białą magię ze strony http://magia-anielska.pl i mogę polecić.