Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kafeterianek

co poradzic na chora rywalizacje w pracy

Polecane posty

Gość do kafeterianek

Pracuje w malym oddziale w banku, jest jeszcze jedna osoba , kazda z nas ma swoj plan indywidualny, w ubieglym miesiącu kolezanka miala premie tylko dlatego ze przechwycial dwoch moich klientow , a w tym miesiacu postanowilam ze ja nie bede dupy nadstawiac, bo sie musialam tlumaczyc obecnie sytuacja wyglada tak ona ma sprzedany jeden kredyt na 13 tysiecy ja na 1800 tylko, jutro ma przyjsc klientka ktoa chce 10000, uwazam ze to powinien byc moj kredyt,a kolezanka oczywiscie uwaza ze jej bo jej kolej teraz,bo najpierw ona sprzedala, potem ja, kurde przeciez to niesprawiedliwe, co zrobic bo ona sie ciagle kloci o klientow i zawsze uwaza ze jej kolej dopoki prawie nie zrobi planu wtedy ewentualnie z laski mi klienta odda

Gość Don Oskaro
klientów to Ty pracujesz w banku czy w burdelu ?

Gość do kafeterianek
w banku a ty nie kapujesz o co chodzi, klienci chca kredyty , nie rozumiesz?

Gość bsd,d,d,d,
teraz ty powinnas wziac ten kredyt bo masz mniej kasy , a kolezanka widac pazerna jak jej pasuje to ci odda, tak nie mzoe byc, w razie co zglos to kierownikowi

Gość Don Oskaro
Nie denerwuj sie kotku. Tak tylko pytałem. Wyglądasz na miłą dziewczynę. Całusy w Twoją szparke przesyła Don Oskaro

Gość do kafeterianek
wlasnie jestem taka ze nei chce sie klocic i juz w ubieglym miesiacu ajk ona zaczela mowic ze jej kolej to jej kredyt oddalam i potem nie zrobilam planu i nie bede jej juz szla na reke bo widze ze to egoistka, czyli jutro radzicie postawic na swoim i powiedziec ze to moj klient i koniec? A co zrobic jak ona zacznie narzekac i twierdzic ze to jej kolej? Juz tym sie zadreczam, nie znosze takiej atmosfery, ale nie chce sobie odpuscic

Jakbym potrzebował kredyt to przyszedłbym do Ciebie, bo jesteś bardzo miłą dziewczyną. Poważnie. Całuski w buzie i w pipke

Gość do kafeterianek
Ale moj przełożony chyba woli facetów, więc nawet jak zaproponuje mu seks to on nie zechce

Gość do kafeterianek
tak zrobie ale juz widze te atmosfere ale chyba ok mysle ze teraz ja powinnam wziac ten kredyt prawda?

Jeśli za każdym razem będziesz jej ustępować to zapomnij o premii.Laska będzie Tobą rządzić a ty bedziesz jak psiak.Nie lubisz sporów-ok, ale musisz walczyć o swoje, bo Ci na łeb nasrają! Dziewczyna wie, ze może tobą maniplować, nie daj sie, bo Cie zje :/

Gość a wawcia jest chory na łeb
w pracy nie ma koleżanek zapamietaj sobie ta stara prawde raz na zawsze ta baba zobaczyla, ze jestes ulegla i nie bedziesz sie buntowala, wykorzystuje to i jak teraz znow jej oddasz klienta i nie postawisz sie, to mozesz sie pozegnac z premia przez cały nastepny rok bo ona zrobi wszystko by nalapac korzystnych klientow a ty ofc nie kloc sie, potulnie patrz jak robi cie w chuja :)

Gość do kafeterianek
ja jestem bardzo nieśmiała i nie lubie kłótni

Gość do kafeterianek
wiem ze ona taka jest , jak ma wiecej kredytow to jest super mila i zadowolona a jak ja mam wiecej to jakas nerwowa, chce byc ciagle lepsza,ateraz jest jeszcze gorzej bo mi umowe przedluzyli a ona ma do konca marca i chce byc lepsza

Gość do kafeterianek
to ze jestem niesmaiala nie ja napisalam, ale nie chce sie klocic w pracy , jesli będziemy sie dzieliy klientami bedzie ok

Gość Don Oskaro
autorko życzę Ci wszystkiego najlepszego kotku i Twojej piczusi oczywiście też

Gość polkolooo
Don Oskaro ty to masz problemy z rana

nikt sie nie lubi kłócić,ale nie pozwol robić z siebie szczyla, nie jesteś gorsza.Niech się dąsa, nie potrzebna Ci fałszywa koleżaneczka w pracy, walcz o swoj kredyt!!

Gość yyyyyyi
autorko, a Ty dłużej pracujesz czy ona?

Gość a wawcia jest chory na łeb
nie chodzi o to by urządzać pyskówki z rynsztokowym słownictwem po prostu pogadaj z nia, powiedz, że teraz ty obsłużysz klienta z tym kredytem, a jeśli nie, cała sprawę przedstawisz szefowi, żeby nie myślał, że z Ciebie taka sierota a z Niej mistrz pozyskiwania intratnych zleceń nie zrobisz tego w tym przypadku, masz przesrane i jak mówię, nie miej sentymentów. ona nie ma walcz o swoje, bo inaczej znów "koleżanka" będzie miała premię a Ty założysz kolejny temat na kafeterii :)

Gość Don Oskaro
autorko, całusy w Twoją pipucie

Gość to ja autorka topiku ktos zaja
ja pracuje krocej wiem ze przyjaciolka moja ona nie musi byc ale jak z kims takim pracowac, z jednej strony jest mila a jak przegrywa to jakas zolza meczy mnie to, dodam ze ona kiedys sama byla i sie przyzwyczaila ze wszystko jej a teraz sie nie umie dzielic, kierowniczka chwalila nas dwa miesiące temu ze sie podzielilysmy klientami, a z ubieglym wyszlo tak ze kolezanka sobie zrobila premie ja nie, jak rozmawiam z kierowniczka mam chec powiedziec ze wcale sie tak fajnie z nia nie pracuje,ale sie boje ze odbierze mnie jako osobe konfliktowa

Gość to ja autorka topiku
ktos zajal moj nick zlosliwie i tak sie nazwalam

Gość askdhadhasjd
autorko tematu, czy moge Ci mówić po imieniu? jestem Tomek

Gość truuuuuuuskafka
czy Twój szef preferuje którąś z Was ? może ona jest jego kochanką ?

Gość klara arana
to było prowo bo autorka uciekła hahaha

Gość anielllllllllaka
to nie byla prowokacja to moj temat ale juz nikt nic nie pisal a poza tym ktos sie pdszywal pod moj nick, to ze zalozylam temat to mam teraz pol dnia tu siedziec? A mpze twoj temat o pierwszej pracy w jakims banku ktorego nie ma to prowokacja?

Gość nowa-na-kafe5
od dawna koleżanka Ci dokucza?

Gość klara arana
aniellllllka srelka

Gość aniellllllllka
poradźcie

Gość Don Oskaro
autorko jesteś tam ????????