Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaaaaaaaaa1986

SUKNIA ŚLUBNA DLA KOBIETY Z DUŻYM BIUSTEM

Polecane posty

Gość agaaaaaaaaaaa1986

Cześć! Mam 26 lat i 1 września wychodzę za mąż, wiem że mam jeszcze trochę czasu żeby myśleć o sukni ślubnej, ale bardzo mnie ciekawi jaki gorset może ubrać niska dziewczyna z biustem E - 75 w porywach do F, dodam że mam 158 cm. Proszę doradźcie coś.

Gość agaaaaaaaaaaa1986
up

Gość agaaaaaaaaaaa1986
up

Gość agaaaaaaaaaaa1986
up

Gość stokrotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a nie zastanwiałaś się nad sukienką taką w stylu greckim http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slubne/san-patrick-kolekcja-2011/suknia-slubna-san-patrick-cafetal.html sukienka doda Ci wzrostu a grube ramiączka spokojnie pozwolą na założeni stanika który utrzyma twój biust:) ja mam podobny problem mam bardzo duzy biust 75G i dlatego w zyciu nie zdecyduję się na sukienkę z gorsetem tylko normlaną z ramiączkami:)

Gość kiciaaaaa
Moja przyjaciółka jest bardzo niska i ma duży biust (70 E/F - rozmiar dobrany u brafitterki), do tego nie ma za bardzo wcięcia w talii. Właśnie zakupiła suknię ślubną, w której wygląda idealnie,a miała spore obawy, co będzie do niej pasować. Okazało się, że najlepiej wygląda w sukniach o klasycznym fasonie, litera "A", z trenem - taki fason ją fajnie optycznie "wydłuża". Do tego z 10 cm szpilek :P I ona akurat ma gorsetową górę sznurowaną, a dekolt w kształcie serduszka - super wygląda, biust ładnie wyeksponowany, nie wulgarnie. Ważny też jest tutaj idealnie dobrany biustonosz. Musisz mierzyć, mierzyć, mierzyć...jak najwięcej modeli i sama zobaczysz, w czym Ci najlepiej. Aczkolwiek mnie się wydaje, że takie suknie empire to nie bardzo dla kobiet niskich i z wydatnym biustem - prezentują się tylko trochę lepiej, niż koszule nocne :p