Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgstsrfsdaa

Jak założyć kartę kredytową?

Polecane posty

Gość tgstsrfsdaa

Jestem zielona jeśli chodzi o bankowość więc proszę o pomoc. Mam 18 lat, posiadam jedynie kartę płatniczą z PKO bp, jednak za wiele rzeczy w internecie można płacić wyłącznie kartą kredytową. Gdzie mogę ją założyć jeśli to w ogóle możliwe, ponieważ nie mam własnych dochodów?

Gość kurkaaaaaaaaaaaaa
a jestes studentem? pracujesz? wiem,ze dla studentow do 2000zl mozna dostac kk w pkobp

Gość tgstsrfsdaa
Nie nie jestem studentką tym bardziej studentem xd

Gość AbuDabiSabi
Ale Tobie tak naprawde nie potrzeba kredytowej chyba. Zeby placic w internecie wystarczy debetowa z obsluga platnosci on-line czyli posiadajaca CVV2. Zaloz sobie konto w Mbanku albo Inteligo czu podobne on-line i bedziesz mogla placic w internecie.

Gość jak nie masz stałych
dochodów to możesz zapomnieć o karcie kredytowej 🖐️

Gość to nie masz możliwości
jeśli nie masz stałych dochodów. do płacenia w necie mbank miał specjalna kartę. poszukaj na ich stronie albo zadzwoń na infolinię

Gość AbuDabiSabi
Wlasnie chyba nie za bardzo orientujesz sie do czego sluzy karta kredytowa. Dzieki kredytowej mozesz kupowac na kredyt a dopiero pozniej splacic to. Tobie wystarczy debetowa

Gość tgstsrfsdaa
Dziękuję za informacje.

Gość tgstsrfsdaa
Dobrze, ale ja się nie pytam czy jest mi potrzebna czy nie, tylko czy mogę ją założyć i ew. jak. ; d

Gość AbuDabiSabi
W MBANKU nie potrzeba juz od 2008 ekarty za ktora sie dodatkowo placic. Mozna kazda karta placic w internecie. A jesli nie pracujesz i nie masz stalych dochodow to kredytowej nie dostaniesz, bo po prostu nie masz zdolnosci kredytowej. Po prostu nikt Ci nie da kredytu.

Gość kurkaaaaaaaaaaaaa
widac,ze nie jestes studentem! nie trzeba tego pisac w rodzaju zenskim-student to student. jak masz wplywy w pkobp to by ci dali kk do 2000zl. a jak nie uczysz sie,to mozesz zapomniec o kk, tym bardziej,ze nie pracujesz. ktos ci dobrze napisal, wystaczy konto on line, w poko bp tez mozesz zalozyc-mysle,ze na pewno masz, ale ty bys chciala kk,zeby miec kase-cos mi sie tak wydaje;/ wiec jesli zalezy ci tylko i wylacznie na placeniu przez net, to wystarczy zwykle konto, jesli nie masz on-line to idz do swojego banku. w 3 sekundy ci zaloza. nawet daja chyba debet po 3 wplatach regularnych 300 czy 500zl. nie pamietam juz.

Gość ojojojojojojooj
isali ci juz wyzej ze jak nie masz dochodow to nie zalozysz.

Gość tgstsrfsdaa
Dobrze, dziękuję wszystkim za informacje.

wystarczy podejść do placówki banku i bez problemu powinnaś dostać kartę kredytową, nie ma z tym większych problemów. A w jakim banku myślałaś o założeniu karty kredytowej.

Gość Dobrze doradzamy
Karta kredytowa to świetne zabezpieczenie finansowe na tzw. "Czarną godzinę", ale też wygodny środek płatniczy. Nie musisz mieć przy sobie gotówki a płacąc kartą uzyskasz zniżki w wielu sklepach i punktach usługowych. Pamiętaj że karty nie musisz spłacać od razu  Chętnie wyjaśnimy jak najkorzystniej posługiwać się kartą dobrzedoradzamy@gmai l.com