Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turtle_ninja

Praca w Danii

Polecane posty

Gość Turtle_ninja

Witam wszystkich Czy ktoś z Was może się podzielić informacjami jak wygląda życie i praca w Danii? Chciałbym wyjechać aby zarobić trochę grosza. Dodam iż mam pracę w polsce (nawet całkiem niezłą) i obawiam się, że jak wyjadę, to nie będę miał już do czego wracać - wypadnę z rynku a nie mam juz dwudziestu klku lat. Jestem zaraz po 30stce. Pieniądze potrzebuję na budowę domu, etc. Jedynym problemem jest nieznajomość języka duńskiego zato angielski mam opanowany bardzo dobrze. Poszukiwałbym pracy głównie w branży komputerowej - grafika 3d, może być jako asystent lub coś takiego. Ewentualnie interesowałaby mnie praca w przemyśle - np. Cnc, albo spawanie - mam podstawy spawania, i cnc, ponadto trochę w tym pracowałem. Czy są dla mnie szanse na znalezienie takiej pracy? Nie jestem jakimś super fachowcem w jednej dziedzinie niestety, a jak patrzę na ogłoszenia to takie wymogi dostrzegam...

Gość ajsdbs
Duński zbędny, Angielski wystarczy. Duńskiego to nawet nie sposób sie nauczyć, bo to Skandynawski jezyk a skandynawskich jezykow nie ma mowy zeby sie nauczyc 🖐️