Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyglądają na

pasta kanapkowa Pastella Tuńczyk - można w ciąży???

Polecane posty

Gość wyglądają na

bo mam straszną zachciankę!!! :)

Gość wyglądają na
dzięki :)

ktory tc?? ja jem wszystko.. wczoraj mialam zachcianke na chipsy mala paczke musialam zjec bo myslalam ze oszaleje

Gość wyglądają na
6tydzień, nie wiem czy to zachcianka poprostu mam ochotę ale nie wiedziałam czy mogę. a mam pytanie, czy to normalne że nie mam jeszcze żadnych dolegliwości oprócz ciągłego zmęczenia???

Gość Ktośia
nie jestem w ciązy,ale na zdrowy rozum nie miejcie lepiej takich zachcianek zeby jesc te przetworzone rzeczy typu gotowe pasty ,chipsy a nawet wedliny lepiej upiec kawał miesa albo zamerdac ser biały z rybą dodac przyprawy ja wiem...sa zachcianki ale tam tyle roznych E i dodatkow,i chemii ze szok niech WAM rosną maluszki🖐️ w brzuszkach :D

Gość dorotAAAAAAA
hej kochane:) ja jadlam w ciazy wszystko na co mialam ochote:) i powiem wam nawet ze kiedy bylam chora stosowalam leki-na ulotce pisze ze nie wolno,ale np przy katarze dzilal tylko otrivin,a bez niego nie dalam rady funkcjonowac i maly mogl byc nie dotleniony-wiec jezeli nie ma zadnych przeciwwskazan od gina to mozna prawie wszystko(oczywiscie alko i papierosy bron boze). ciaza to nie choroba tylko najwspanialszy okres w zyciu kobiety,pomijajac zgage itp pozdr:*:*

he kochana to ja mam 8tci 2 dni:) tak to jest bardzo norlamne ja mam to samo czuje sie swietnie jak nie w ciazy pytalam w czwartek lekarza mowil ze mam sie cieszyc..brzuch nie boli krwi nie ma ciazy rozwija sie prawidlowo wec jest jak najbardziej ok:) lekarz juz ci potwierdzil?

Gość wyglądają na
tak potwierdził, ale nie badał mnie jeszcze tylko na podsrawie braku miesiączki i wyniku hcg stwierdził ciążę. za 2 tygodnie mam badania, stresuję się i nie dowierzam że to ciąża. ajjjj ;/

dorotAAAAAAA- śiwete slowa mi lekarz tez powiedzial ze ciaza to nie choroba mam sobie niczego nie odmawiac przeciez ciaza i tak sobie poradzi ze wszytskim i mam sie nie przejmowac..wiadomo nie jesc w przesadnych ilosciach ale sadze ze wedlina nikomu nie zaszkodzila w ciazy to bysmy nic nie jadly juz...no nie ma co przesadzac..tak naprawde wszedzie jest teraz chemia i nie ma co sie oszukiwac

oj to uwierz ja to samo mialam nie moglam uwierzyc:)ale juz widzialam bijace serduszko wiec wierze:) ile masz lat?

Gość wyglądają na
dzisiaj tak jakbym miala lekkie mdłości po przebudzeniu ale zjadłam suchą bułkę i jest ok.

tak teraz bedziesz miala..ja rano tez mam lekkie mdlossci zjem snaidanie i przechodzi i caly dzien spokoj..jak wchodze do sklepu to jest mi nie dobrze

Gość wyglądają na
mam 25 lat. aha dzisiaj sie warzyłam i okazało się że schudłam 5 kg mimo że jem normalnie, może nawet trochę więcej.

Gość dorotAAAAAAA
kochane ja na szczescie nie mialam mdlosci,ale mialam starszna zgage,w 7 miesiacu to byl koszmar:(:( ale kuopilam sobie gawiscon-polecam i mozna go stosowac bez problemu w ciazy:):) polecam tez USG genetyczne w 3D widac dzidziusia idealnie:):) ja urodzilam 2 miesiace temu i tesknie za moja ppileczka czasem:P:P

Gość bad romance...
mały mogł byc niedotleniony bo mialas katar i zatkany nos?????????????????????????????????????? tioz to jest teskt stulecia na kafe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dorotAAAAAAA
to ze sie traci na wadze to normalnie,ale nie martw sie juz za niedlugo zaczniesz przybierac :P:P

Gość dorotAAAAAAA
do bad romance-tak,moj ginekolog powiedzial ze zastakny nos moze prowadzic do tego,poniewaz nie daje sie dziecku tlenu,zreszta złe samopoczucie mamy nie wplywa pozytywnie na dziecko!! a mity ze nic nie wolno w ciazy juz dawno zostaly obalone!! tak samo z dentysta spokojnie mozna brac znieczulenie:):)

Gość bad romance...
dziecko otrzymuje tlen z krwia w przepływie pępowinowym, a zatkany nos tępa kretynko nie ma z tym nic wspolnego.... ja pierdole, no nie sadzilam ze doczekam tu takiej głupoty i nie pierdol ze tak ci gin powiedzial, bo musieliby mu prawa do wykonywania zawodu odebrac!!!!!!

Gość tasty
Dobre z tym nosem:D Hahaha, ja tez nie czytałam większej bredni.

Gość dorotAAAAAAA
"tepa kretynko" w ogole bylas w ciazy?? kazda kobieta ma inaczej i zatakny nos mamy nie wplywa pozytywnie na zdrowie dzidziusia tak samo jak stres,moze przesadzilam z tym niedotlenieniem ale w kazdym razie im mniej mama sie stresuje,choruje tym lepeij dla dzidziusia

owszem co do lekow to sama nic nie biore i nie bede brala przez cala ciaze...moja koleznaka byla strasznie chora to lekarz kazal jej lezec ale mowy o zadnych lekach nie bylo mowy

Gość dorotAAAAAAA
a swoje chamstwo zostaw dla znajomych:)

no tak dokladnie stres nerwy i choroby zle wplywaja na dziecko to jest waidmoe chyba dla kazdej kobiety ktora jest w ciazy

Gość dorotAAAAAAA
a tak po za tym to swoje chamstwo zostaw dla swoich znajomych:)