Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyglądają na

pasta kanapkowa Pastella Tuńczyk - można w ciąży???

Polecane posty

Gość kobieta ale nie mama
a widziałaś skład pastelli? Tam jest ponad 500 kcal w jednym małym opakowaniu. Taki skład że nie wiem czy dla Ciebie i dziecka dobry.

Gość dorotAAAAAAA
jasne ze nic sie nie stanie:):)

kiedyś tu madry facet pisał, że kobiety w ciązy wolą majonez i inne niezdrowe rzeczy niż zdrową żywność, miał rację raz na jakiś czas a potem dupa jak szafa nie lepiej samemu pastę zrobić?

Gość ugg
hej dziewczyny czy was w ciąży ciągle bolały piersi,jestem w 5,5 tygodniowej ciąży i jak mnie przez trochę nie bolą to już mysle bo jestem po jednej ciązy obumarłej :(

Gość wyglądają na
kobieta ale nie mama - pogadamy jak zajdziesz w ciąże.

ale czy ona bedzie miala dupe jak szafa to jej sprawa a nie twoja prawda??my kobiety w ciazy jemy to na co mamy ochote ty nie bylas nigdy w ciazy to sie nie wypoiwdaj..bedziesz wychowywala swoje dziecko ksiazkowo?

Gość dorotAAAAAAA
ugg-mnie bolaly i to strasznie,ale to normalne:)potem juz tak bardzo nie bolą:)

ugg-ja jestem w 8tc i dwa tyg temu tak bolay mnie piersi ze szok a teraz jest juz dobrze..bola przy dotyku. A w ciazy najbradziej bola sutki a piersi zaczynaja bardziej dawac sie we znaki gdy zbiera sie mleko..nic sie nie martw tez sie tak martwilam. przy dotyku cie bola??urosly ci?

ok jak na razie czytam takie wpisy i wyciągam wnioski, na dietach też widziałam wpisy kobiet po ciązy, ciekawe czemu? a samemu zrobic pastę nie jest trudno, a ile mniej chemii w niej teraz tego nie jem, bo dbam o zdrowie a jak bedę spodziewała się dziecka będę dbała też o nie :)

Gość dorotAAAAAAA
nie powinno sie byc na diecie ale nie powinno sie jesc za dwoje-kazda robi jak uwaza:)

dorotka ciaza sobie poradzi ze wszytskim:) nawet nie ma co jesc za dwoje trzeba jesc jak ma sie ochote i wogole:)

nie będę, ale nie rozumiem jak mozesz się ze mną nie zgadzać? pomyśl co tam musi być że ma aż tyle kcal i inncych subst bo na pewno to nie wina tuńczyka

Gość ugg
tak piersi ma nabrzmiałe ale teraz nie bolą ,sutki są wrażliwe i mam mdłosci od rana,więc chyba na razie okej tylko się zastanawiam czy powinny boleć non stop?

ale ja nie pisze ze sie nie zgadzam. tylko skoro ma ochote nich zje raz na jakis czas... wiadomo lepiej zrobic samemu ale jak sie nie chce to tez nic sie nie stanie jak sie zje

Gość kokolinosssa
dlatego ja wciagam koks w ciazy, mam zajebiste samopoczucie to maluszek tez na pewno!

dotarło do mnie. ze nie ma co dyskutować jak jecie wszystko na co macie ochotę i się nie przejmujecie swoim ciałem to ja odpadam....

ale nikt tego tu nie napisal bo kazda kobieta ma kazdy organizm... ZAPAMIETAJ TO CIĄŻA TO NIE CHOROBA. kazdy lekarz ci to powie

Gość wyglądają na
kobieta ale nie mama - nie mam slładników na domową pastę ty głupia ściero!!!! nie mogę wyjść z domu do sklepu w tym momencie a jestem głodna i chce mi się jeść. Mam Pastellle! i będę ją jeść!! nie muszę być na diecie, bo jestem w ciąży i ważę 54,5 kg. mam ten komfort że mogę przytyć, a ty geniuszu dietetyki zmień forum. skoro siedzisz na dietach to pewnie masz do tego powody wiec wez sie za porządne odchudzanie i zrzuć wreszcie grubą dupę a o ciąży pogadaamy jak w nią zajdziesz.

Gość kokolinosssa
no nie ma co dyskutowac bo jestem wlasnie na kokainowym tripie i czuje intelektualna wiez z dzidziusiem, jestem taka szczesliwa, nic mnie nie przekona ze to szkodzi. czuje ze dziecko jest mi wdzieczne!!

wyglądają na-he kochana wazysz tyle co ja:) no ja pół kg mniej:) a tak masz racje jedz i niech wyjdzie ci na zdrowie:):)

tym bardziej nie rozumiem rozczulania sie nad soba i pozwalania na takie rzeczy. Własnej pasty się nie chce zrobić, a przecież to zdrowiej dla dziecka i na pewno smaczeniej... jak jedna pasta zjedzona przez nia ma 500 kcal to az sie boje myslec ile kcal zjada dziennie....

Gość ugg
mieszkam w uk dlatego pierwsze usg tu się robi dopier w 12 tyg ciąży,ja byłam już raz prywatnie w polskiej przychodni i będę szła tam ponowie ale sama jeszcze nie wiem kiedy czy za tydzień czy dwa tygodnie . .Chciałabym aby było słychać już bicie serca ,bo tak jak mówię jestem już po jednej ciąży obumarłej i bardzo się tego boję.W tej chwili 5,5 tygodnia juz za mna.