Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Debborah Spenncer

Jeszcze NIGDY nie dałam kasy na WOŚP. I jestem z siebie dumna :)

Polecane posty

Gość Debborah Spenncer

Sory ale rolą państwa jest dbać i chorych. Właśnie po to są podatki. Nie dość że mi zabieraja co miesiac z pensji to jeszcze mam cos wrzucac do puszek :-O

Gość nononoakaiiakaak
niestety nasz kraj tak funkcjonuje ze bez naszej innej pomocy bysmy chyba umarli.. dlatego sami sobie musimy radzic.

Gość Dzieci niczyje
ależ nie ma obowiązku dzielenia się z kimkolwiek... BTW - rolą państwa w chwili obecnej jest eksterminacja najsłabszych :classic_cool:

Gość a świeczki
z caritasu kupujesz na święta? Tak? To wcale nie dajesz pieniędzy na podobne cele jak wośp... ;]

"Sory ale rolą państwa jest dbać i chorych. Właśnie po to są podatki. Nie dość że mi zabieraja co miesiac z pensji to jeszcze mam cos wrzucac do puszek" To jest właśnie to komunistyczne myślenie że państwo ma dbać, mamy płacić podatki po to aby państwo połowę zmarnowało, a za drugą połowę sfinansowało usługi wątpliwej jakości i wmówiło innym że to za darmo. Państwo nie jest od głaskania biednych po główce. O wiele lepiej jest dać na WOŚP które pójdzie i kupi, niż do budzetu z którego kasa się rozejdzie zasilając biurokratów.

Gość jestes naprawde ale to
"O wiele lepiej jest dać na WOŚP które pójdzie i kupi, niż do budzetu z którego kasa się rozejdzie zasilając biurokratów." Naiwniak:D:D

Gość jaki naiwniak ???
masz jakiś dowód że pieniądze z WOŚP nie poszły na aparaturę ? poproszę o dowody a nie o pierdolenie

Gość jestes naprawde ale to
przystanek woodstock:D🖐️

WOŚP jest organizacją non profit. jest kontrolowany przez skarbówkę. nie może przeznaczyć zebranych pieniędzy na inne cele niż statutowe. przystanek woodstock jest organizowany z pieniędzy sponsorów

Gość bury kot
A ja dam. Wszyscy korzystamy ze sprzętu zakupionego przez WOŚP, ja też korzystałam i pewnie będę korzystać nie raz.

Gość nononoakaiiakaak
moze byc tez tak ze i twoje dzieci beda musialy z nich korzystac z tych urzadzen... co wtedy? glupio ci bedzie nie? :D

Gość Jabardzo
A ja zawsze dawałam i będę dawała na WOŚP. I jestem z siebie baaardzo dumna.

Gość grgfesargrea
ja tez nie daje i wkurwiaja mnie zebrzacy gowniarze latajacy z puszkami i serduszkami cala niedziele:O

Gość joaśka23
Może się zdarzyć, że ktoś z Waszych bliskich trafi pod aparaturę od WOŚPu i podejrzewam, że zrobi się Wam głupio... Wasz wybór, wasze sumienie...

Gość grgfesargrea
Ta kasa nie trafia tylko na aparature z tej kasy sa robione imprezy dla wolontariuszy i woodstock

Gość xcvbnm,
nie jest idioto. przeczytaj sobie statut o ktorym tak gadasz i ogarnij sie w swiecie. woodstok leci z kasy zbieranej na wośp.

Gość efwefwref
joaśka23 nie zrobi mnie się głupio,bo płacimy podatki,więc nie obchodzi mnie skąd ta aparatura jest.Ona ma byc,a czy z darów,czy ze złodziejstwa,to mało wazme.