Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karjąca

bijesz swoje dzieci pasem

Polecane posty

Gość karjąca

ja swojego sya 13 letniego z mężem wychowóje w dyscyplinie za najmniejsze odpyskowanie mi czy mężowi czy uwage ze szkoly dostaje solidne kary prubowałam innych kar ale nie skutkowały jak zaczol dostawać po tyłku to sie zaczyna zmieniać a zaczeliśmy to stosować w grudniu podczas pierwszego lania zsikałsie czy wy jak bijecie swoje dzieci to maja podobnie opiszcie jakąs sytacje

Gość zabierz mu internet
od razu poprawi oceny

Gość karająca
już widać wyniki w nauce i postępowaiu

Gość karająca
internet zabieraliśmy mu ale kończyło się kłutiami wybijał szyby w domu trzaskał drzwiami biłmłodsza siostre

Dyscyplina musi być. Wszystko kim jesteś wynosisz najpierw z domu. Pas ma wisieć nad głową jak nad starymi wybuch wojny nuklearnej. Nie używany ale mobilizuje do nie popełniania błędów. Niestety :( i tego też mam świadomość, nie którzy swoje frustracje wyładowują na niewinne istoty...

Gość karająca
a kto z was złoił tyłek swojemu dziecku aż posikal sie z bolu

Gość dorotAAAAAAA
tylko desperaci siegaja po takie metody,jak moglas tak zbic swoje wlasne dziecko ze az posikalo sie z bolu?? to jest niedopuszczalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość karająca
a co ty nie bijesz swego dziecka jesteś aniołkiem czy twoje dziecko jest aniolkiem iemuw ze nie posikal sie podczas bicia

Gość karająca
dorota a może sama jesteś dzieckiem nie doświadczonym i dostajesz w skóre od swoich rodzicow az posikasz sie zbolu i masz żąl do wszystkich bo jak byś byla dojżala kobieta to bys inaczej myslala

Gość dorotAAAAAAA
Rozumiem dać klapsa,ale zeby od razu lac pasem i dziecko z bolu sika?? nie ja mojego dziecka tak nie bije!!wiadomo ze nie jest aniolkiem,ale zazwyczaj takie bite dzieci wyrastaja na przesteopcow,albo tak postepuja z rowiesnikami-"przeciez rocice tak robia to ja tez moge"

Gość karająca
a ile masz lat dorota nigdy nie zsikalas sie podczas lania

Gość dorotAAAAAAA
biedne to twoje dziecko jezeli dla ciebie to jest normalne(sikanie z bolu),ja na prawde rozumiem ze sa sytuacje w ktorych juz nerwy puszczaja,ale z tego co piszesz to robisz to notorycznie:/na to nie ma usprawiedliwienia!!

Gość karająca
malunia dostawalam a ty dostawalas od rodziców a przydażyło ci sie posikać z bicia

Gość dorotAAAAAAA
mnie rodzice nie bili az tak ze sikalam z bolu,ale czasem dostalam po dupie,jednak nie to mnie nauczylo jak zyc...

Gość dorotAAAAAAA
nie zdziw sie jak twoje dziecko zacznie wagarowac i wpadac w zle towarzystwo przez to jak go z mezem krzywdzicie... zrob cos za nim jeszcze nie jest za pozno,no chyba ze nie umiesz sie przeciwstawic mezowi??moze sama dostajesz od niego baty??

Gość karająca
dorota nie mówie że cały czs go bije tylko jak już inne środki nie pomagają typu brak kieszonkowego zakaz internetu czy wyjście na podwórko czy oglądanie telewizji to w tedy sięga mąż po pas ale ie sika zawsze podczas bicia tylko przy pierwszym i drugim posikal a ty co nigdy nie zsikalaś się

Bzdury. :O Ja nie raz dostałem w duupę a nie wyrosłem na kryminalistę. I jak najbardziej daleko mi do stosowania fizycznej przemocy. :O

Gość sranie :)
Dziecko ja bym jednak wstrzymywał się z takimi prowokacjami, bo to o czym piszesz to jawna przemoc. Wystarczy ze ktos serdeczny zglosi tego posta na policje i po IP cie namierza i będą nieprzyjemności. Wiek gimnazjalny sądząc po ortografii.

Gość karająca
dorota niemów żę nie popuścilaś nigdy nawet kropelki moczu podczas bicia bo nie uwieżę ci w te bajki

Gość dorotAAAAAAA
nie mowie ze dzieci zawsze tak maja,ale czesto szukaja "ukojenia" w uzywkach czy innych zlych rzeczach,ja dostawalam tez pasem,i wtedy mialam ochote uciec i zobic cos jeszcze gorszego. w kazdym razie nie wplywa takie manto poytywnie na psychike dziecka,a teraz dzieci tak szybko dojrzewają....

Gość dorotAAAAAAA
jak bylam mala to ze smiechu sie posiakalam a nie z bolu!!!! nigdy tak mnie nikt nie zlał!!

Gość dorotAAAAAAA
Ty chyba jestes jakas nie kumata,powodzenia w wychowaniu!!

Gość myślę że ...
@ 15:32 sranie :) nie strasz nie strasz bo się zesrasz :) odróżniaj virtual [tak jak film książkę itd] od reala 🖐️ :)

Gość karająca
dorota to chyba nie czułas bólu a ile masz teraz lat i gdzie mieszkasz

Gość markpoeoiajfo
wlaśnie cie zgłosiłem , czekaj na wizyte władz - takie postepowanie w polsce jest nielegalne

Gość sranie :)
Sram na to bo to prowokacja widać gołym okiem. I straszyc nie muszę, po prostu znam prawo karne i wiem ze za przemoc się odpowiada. Ten dzieciak o tym nie wie dlatego mu to uświadamiam a jak się boi to chyba slusznie. Chciałem tylko nadmienic ze psy skanują to forum wielokrotnie o tym było pisane.

Psychika ci gnije. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5079981 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5079996 Nie dlatego, że fantazjujesz o laniu, bo to dość powszechne, ale dlatego, że wplatujesz w swoje fantazje dzieci. Jak trzeba mieć zjebaną psychikę, żeby siedzieć przed kompem i podniecać się fantazjami o znecaniu się nad dziećmi? To pardziej popierdolone niż gwałcenie własnego psa. Sugeruję, aby nie karmić zjeba i nie rozwijać tematów. :o