Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przewrazliwiona

uspokójcie proszę moje nerwy

Polecane posty

Gość przewrazliwiona

jestem strasznie przewrażliwiona na temat wpadek, chodzi mi o ciążę. i już raz z tego powodu robiłam test, gdy po współżyciu okres spóźnił mi się 8 dni. Teraz jestem w takiej sytuacji, że dokładnie 13 dni temu uprawiałam z chłopakiem seks oralny i w czasie niego on we mnie trochę wszedł, dosłownie kilka cm [góra 3 cm]. miałam wtedy dni płodne :/ jutro powinnam mieć okres, a tego nie odczuwam. zazwyczaj przed okresem bolą mnie piersi, a teraz nic. mam się o co martwić? czy to tylko kolejne nerwy bez powodu? proszę poradźcie mi coś..

narazie nie masz sie co martwić bo Ci sie jeszcze nic nie spóźnia, niby dni płodne więc jakaś mini szansa była, ale moim zdaniem malutka, bo nawet jeśli był preejakulat to nie został wprowadzony głęboko do pochwy, także zapewnie nic z tego nie będzie, nie martw się jak masz taką paranoje to nie dopuszczaj do sytuacji tego typu wchodzenie bez gumki czy coś i tyle, nie wiem co za przyjemność mieliście z tego cyrku ze on na chwile w ciebie troszke wszedł, bo stosunkiem tego nazwać nie można :P a ile stresów sie teraz przez to najadasz.