Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rampampampam

Życie z facetem o imieniu Krzsztof

Polecane posty

Gość rampampampam

Jacy oni są ja do tej pory miałam do czynienia z kilkoma Krzystofami no i nie są to prości partnerzy

Gość Eleeena
znam tylko 3 mezczyzn o imieniu Krzysztof ,pierwszy jest zastepca prezesa sadu i jest bardzo normalnym facetem . Wesoly , zyczliwy, zartobliwy , zona zakochana w nim, od lat po uszy.Dorosla juz corka. Drugi jest hydraulikiem , swietny fachowiec , przecudowny czlowiek , zone swoja uwielbia. Dwojka nastolatkow . Trzeci jest rolnikiem , od lat w swoja zone zapatrzony , usuwa jej spod stop puszek , mimo , ze ejst brzydka, gruba i pyskata. Dzieci nie maja , a ona jest jego Skarbkiem . Ale nie sadze, ze imie mialo wplyw na nich , jako mezczyzn. Po prostu tacy sa Ci trzej panowie.

znam dwóch, jeden straszny skurwiel i karierowicz, za awans obciągnąłby menelowi. żonę ma za nic, dzieci nie mają, kochanki coraz młodsze. drugi,dwoje dzieci, rozwiódl się z zoną, spotka się z dwiema.

4lata byłam zaręczona Z facetem o tym imieniu Zdecydowanie dobre serce Zapatrzony,nie zdradziłby Taki "papeć",za przeproszeniem ,w pozytywnym znaczeniu hmmm trochę zamknięty w sobie,ale i uczuciowy jak kocha to mocno Taki cud nie chłopak Ale czy inni hmm

Gość olleander
Moja znajoma ma faceta o tym imieniu..chłop sympatyczny, ale alkoholik, nie pogodzony z przeszłoscią, zwłaszcza z matką, do której ma żal do dziś mimo swego mocno słusznego wieku Ich związek zarył o glebę w momencie gdy jego kobieta zmagała się z ciezka chorobą, akurat wtedy zebrało sie panu na ewakuację... na szczescie tylko czasową

Gość jutroteżjestdzień
Znam faceta o imieniu Krzysztof, który jest bardzo podobny do tego opisanego przez eskaeska. Dobry, kochający facet, od lat zapatrzony w swoją kobietę.

Gość bduknfjaj
moj ojciec to Krzysztof i bombie wszystkie na boku, moja matka o tym wie i dalej glupia w niego zapatrzona, idiotka. traktuje ja jak szmate

Gość rampampampam
eskaeska a dlaczego nie jestescie juz razem jak opisujesz cud nie chłopak?