Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wiek jest bariera nie do p

czy wiek jest bariera nie do pokononania jesli chodzi o realizacje marzen czy pa

Polecane posty

czy pasji? nie chodzi o to ze mam juz ponad 60 lat i nagle sie obudzilam ze cos tam lubie. mam niewiele przed 30 i zawsze jakos te moje pasje i marzenia mnie ciagnely i tak jakby troszke ale bardzo malo sie tym interesowalam. czy jest sens teraz zapisywac sie na taniec? na zajecia spiewu?

śpiewu czemu nie, z tańcem może być gorzej, wiadomo ciało już nie jest gibkie...chociaż na kurs na pewno możesz sie zapisać:) (no chyba że chodzi o balet :P )

nie balet :P troche mi sie kosci zastaly, ale zawsze bylam dosc elastyczna, nadal mimo wszystko jestem nbardziej niz inni w moim wieku, a biorac pod uwage ze nic nie robie :P to i tak jest bardzo dobrze. kiedys, jako dziecko, uczylam sie tanca hip hopowego, teraz mnie interesuje raczej po prostu wspolczesny, nie jest to jakas ogromna pasja ale czuje jakby potrzebe wyrazenia sie zarowno przez ruch, jak i glos (stad spiew, wiele osob mi mowilo nie raz, ze bardzo ladnie spiewam i mam dobry glos). mimo wszystko mam watpliwosci, bo czuje, jakby byla na to za stara :O

podnosze