Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manaam

Młody wiek, a duże doświadczenie.

Polecane posty

W tym roku kończę 20 lat a mój chłopak 19. Jesteśmy ze sobą ponad rok, od samego początku uprawiamy seks. Bardzo się kochamy i świata poza sobą nie widzimy.. Ale ostatnio zastanawia mnie jedna rzecz.. On w wieku 17nastu lat miał juz na koncie 10 dziewczyn, z którymi spał...ja jestem niby 11-nastą. Może miał ich więcej.. znałam go dużo wcześniej i jego kolegów. Nie kłamie a jeśli kłamie to tylko zmniejsza tę liczbę. Jest niesamowicie przystojny, więc nie musiał się za wiele starać. Mówi, że ze mna jest mu najlepiej, i że żadna go tak nie podniecała jak ja.. Że mnie bardzo kocha i chce być ze mną do końca życia, pomimo jego włodego wieku jest bardzo dojrzały, chce wziać ze mną ślub i mieć dzieci. ja przed nim miałam 2 partnerów, moich byłych chłopaków, z którymi byłam minimum pół roku, tylko obecnemu tak szybko się oddałam, nawet nie byliśmy jeszcze razem.. Zastanawiam się, czy jak on miał tyle partnerek to nie traktuje seksu jak sportu, czy nie znudzi się mną i mnie nie zostawi. Jest naprawdę wspaniały dla mnie, widać, że mnie kocha, ale martwi mnie ta jego przesżłość odnośnie życia erotycznego. Kolezanka opowiadała mi, że jej kolezankę (znam ją z widzenia) zostawił zaraz po tym jak się z nią przestał, ona chciała popełnić samobójstwo bo taka była w nim zakochana(dalej jest) a on sobie nic z tego nie zrobił.. Strasznie się boję, czy pomimo ego, że mnie kocha mogę mu się znudzic fizycznie... Zwłaszcza , że bardzo czesto się kochamy, prawie codziennie, ja biore tabletki na jego prośbę no i dla swojej wygody także , więc on nie musi sie niczym przejmować...

Gość lajla90
Skoro jest z Tobą od roku to na pewno nie chodziło mu tylko o to żeby Cię zaliczyć. Mi by nie przeszkadzało to,że mój chłopak miał sporo partnerek, pod warunkiem, że nie zdradzał swoich dziewczyn.

Mi też nie przeszkadza, Miłość jest dla mnie dużo ważniejsza.. Wiem, że zdradzał całując się z innymi, ale tłumaczy się tym, że żadnej nie kochał, a mnie tak i nigdy nie zdradzi.

Gość mariner
No to sciemna! POcalunek jest psrawa wysoce intymna i oznacza ze de facto cie zdradzil pomimo ze obiektu calowania nie kocahal.Oj! Naiwna ,naiwna !

Gość 10 godz przed kompem dziennie
jak mial tyle dzieczyn to poprostu jest dziwkarzem i tyle. nic nie warty chuj. ja w wieku 27 lat mialem dopiero 8 lasek na koncie. Porazka wiem. chuj wam w dupe. Zerwij z tym pajacem jak najszybciej. zaloze sie ze oprocz ciebei rucha jeszcze inne laski. tacy faceci tak maja. no chyba ze ci to nie przeszkadza.

Gość mariner
No to sciemna! Pocalunek jest sprawa wysoce intymna i zarezerwowqana tylko dla osob najblizszych emocjonalnie i fizycznie . Oznacza ze de facto cie zdradzil pomimo ze obiektu calowania nie kochal.:) Oj! Naiwna tys ,naiwna jak malo kto! JUTRO POWIE CI ZE PIEPRZYL SIE Z KOLEZANKA I NIE ZDRADZIL CIE BO JEJ NIE KOCHA :). Fajna wymowka ! podoba mi sie !

Gość ale naiwna
ahahahha dziewczyno szanuj sie :D nie przeszkadza ci to ze za rok bedziesz nalezala to tej jednej z 20stu a za 5 lat jedenej z 50 ?;) a potem bededzie szedl z kolega i jak cie zobaczy to tylko powie "o tą tez ruchałem" :D i taką bedziesz miala opinie ;) jak mial 17 lat i jest przystojny to co bedzie jak bedzie mial 20 ponad bedzie pracowal i bedzie mial kase to zobaczysz jak sie dopiero rozhula ;) ok ale ty marnuj czas dalej :D

Gość ale naiwna
aha i nie mysl ze bedzie mu ciebie zal skoro jedna juz chciala sie zabic i nic soboie z tego nie robi ;) ale skoro lubisz takich frajerów..

Gość pocałunek to zdrada
nawet gorsza niż seks