Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wybielic?

jak wybielić zęby?

Polecane posty

Gość jak wybielic?

Widziałam na wielu forach bardzo różne metody wybielania, niektórzy polecają jakieś domowe sposoby, inni u dentysty. Już sama nie wiem co jest lepsze. Od razu mówię, że nie musi być to najtańsza metoda, ale przede wszystkim liczy się efekt, a cena wiadomo, w jakiejś rozsądnej cenie. Dzięki!

Gość kayaha
Oj, metod masz bardzo wiele. Domowych sposobów też jest wiele, jak różne pasty wybielające czy nakładki, są one w miarę skuteczne, ale zawsze jest ryzyko, że źle to zrobisz albo spowoduje to nadwrażliwość zębów. Jeśli chodzi o wybielanie u dentysty, to najpopularniejszą metodą jest beyond. Za kilkaset złotych możesz praktycznie w każdym gabinecie wybielić sobie w ten sposób zęby. Natomiast ostatnio w niektórych gabinetach pojawiła się trochę droższa metoda, ale zdecydowanie lepsza, chodzi o fast&mild. Fajnie to opisane jest na tej stronie: http://www.tarabula.med.pl/stomatologia-estetyczna/wybielanie-ze%CC%A8bo%CC%81w/wybielanie-fastmild-szybko-i-bezbolesnie/ Sama dwa miesiące właśnie tam miałam robione wybielanie tą metodą i zdecydowanie polecam! Jestem bardzo zadowolona z efektów!

Gość wizazka
Domowe? A czy zwyczajne mycie pastą to metoda domowa? Chyba tak. Nigdy nie robiłam nic więcej. Zawsze tylko myłam zęby dobrą pastą i problemów nie było. Zęby białe, więc po co wybielać? Raczej zastanówcie się z czego wynika wygląd waszych zębów. Jeśli to genetyczne to niewiele zdziałacie, ale jeśli to przez wasze zaniedbania, to może czas na zmiany?

biała perła koszt ok 60 zł, na allegro kupisz taniej. po tygodniu już są białe! :)

wybielanie zębów w domu jest nieco ryzykowne - łatwo zedrzeć szkliwo. metody z proszkiem do pieczenia są nieco barbażyńskie... fakt, wybielają, ale łatwo się nabawić nadwrażliwości zębów :/

Gość pomarańczowa___
najlepsze efekty uzyskałam przy pomocy rio, czyli w czasie wybielania domowego, oczywiście wcześniej sprawdziłam czy przypadkiem nie mam jakichś uszkodzeń na zębach (u dentysty), rio jest też świetne do podtrzymywania efektów, polecam (to coś takiego jak tutaj http://JakWybielicZeby.pl/)

Gość ksenotka ... ... ...
Historia z piekielnych. pl matka córce wybieliła zęby wybielaczem, jednocześnie uszkodziła jej błonę śluzową jamy ustnej

Gość kapitalnieno
Nie wiem czy mozna je dostac w Polsce, ale ja polecam paski wybielajace CREST PROFFESIONAL EFFECTS 3D. Efekty sa wspaniale, ale... ja mam dosc wrazliwe zeby i teraz chyba zrobily sie jeszcze bardziej wrazliwe... jednak usmiech hollywoodzki mam :D

Gość zebatyyys
poco chodzić i dorabiać dentystów? SrodkiWybielajaceZeby.Pl wejdz na tą strone tam masz ranking środków jest tego na prawde duzooo !!

Gość gość
Nie wiesz jak wybielić zęby w domu, obejrzyj najpierw to https://vimeo.com/120897574 fajna sprawa i nie tak droga jak wizyty u dentysty