Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I_now

Duchy :/

Polecane posty

Gość I_now

Hej man taki problem. mam 21 lat i panicznie boję się duchów. dlaczego? tego racjonalnie nawet samej sobie nie jestem w stanie wytłumaczyć. jest to dość uciążliwe, nie mogę spać sama, na każdy dźwięk w nocy robię się sztywna, serce szybko bije etc. gdy zostaje w domu sama choćby na 10 minut a w domu jest ciemno, wszystkie światła w domu muszą być zapalone. To samo gdy śpię sama w pokoju, przez całą noc pali się lampka co jest bardzo uciążliwe. na szczęście zdarza się to bardzo rzadko bo ostatnio zamieszkalam z chłopakiem. kolejnym problemem jest to że czuje się bezpiecznie tylko kiedy to ją pierwsza zasypiam, kiedy to on pierwszy zasypia ja się boję. nie potrafię sobie z tym poradzić. to naprawdę bardzo męczące. mam tak od 16 roku życia. wcześniej nie miałam takich problemów

Gość 10 godz przed kompem dziennie
chuj w dupe duchom ktorych nielubimy.

Gość I_now
he no niby tak, ale ja niestety nie umiem tak o a bardzo bym chciała

Gość lajkamajkajamajka
hm dziwne trochę w tym wieku, ja też miałam podobnie ale mając 13-14 lat, teraz mi przeszło całkiem... Może idź do psychologa bo to wygląda na fobię i utrudnia życie.. Co zrobisz jak pewnej nocy będziesz musiała zasnąć sama w mieszkaniu?

Gość I_now
wierze wierze, gdybym nie wierzyła nie byłabym się

ja sie nie boje niczego bo troche pojebany jestem i nie znam strachu. smierci sie nie boje bo wiem ze trafie do Boga ktory bedzie mnie sadzil. trzeba zapierdalac przez zycie i nie bac sie niczego.

Gość zamulasteyoutubeeeeeee
A może te lęki spowodował jakiś silny stres w okresie właśnie ok 16 roku życia? ? Ja przykładowo zawsze się bałam właśnie duchów , ciemności itp. Potem zauważyłam,że to się nasilało po stresach-taki lęk ,ze włosy stają dęba:> Gdy w końcu wpadłam w mocną depresję i zaczełam brać leki to ten problem minął jak ręką odjął. Nie mówię tu absolutnie ,ze masz depresje czy nerwicę ale czasem stresy życia codziennego jeśli nie są odreagowane to wychodzą w taki dziwny sposób...

Gość I_now
wiem, że to jest dziwne. na ogół jestem osoba strachliwa, ale do przesady. staram się sobie wytłumaczyć to racjonalnie. stara krowa a się duchów boi, ale niestety taka jest prawda

Gość Lirycznaterrorystka
Ja mam to samo..

musisz stanac oko w oko z jebanym duchem i wtedy ci przejdzie. Wez sie w garsc dziewczyno i dalej do przodu. jebac zle duchy

Gość I_now
depresji nie mam, ale czy nerwice tego nie jestem w stanie zdiagnoxowac ale całkiem możliwe. zgadza się kilka lat żyłam w ciągłym stresie, ale ten lęk nasilil się gdy bliska mi osoba popelnila samobójstwo

samobojstwa sa do bani

Gość I_now
Lirycznaterrorystka czyli nie jestem sama. myślałam już nad tym aby iść do psychologa, ale z czym i po co

Gość I_now
10 godz przed kompem dziennie racja, ale ja nie mogłam nic na to poradzić

Gość a to NIE to w jakiej sprawie
módl się, mnie to pomogło:) tylko trzeba modlić się szczerze a nie odklepywać zdrowaśki.

BOG istnieje pacany. I wszyscy powinnismy sie modlic do niego . W nastepnym zyciu bedzie zajebiscie cos czuje

Gość e ty ej >???
Lirycznaterrorystka kim jestes???????????????????????????

Gość sranie ww baniee
U mnie to bylo skutek uboczny oglądania za dużej ilości horrorów. Musisz się po prostu tak jak ja na sił\ę przekonać, że to wszystko jest w Twojej głowie. Przejdź się kilka razy po ciemku po mieszkaniu. Pogap się w ciemność. Jak za każdym razem nic Ci z nikąd nagle nie wyskoczy i nie zaświeci to Ci przejdzie strach. Ja tak miałam. Teraz mogę śmigać wszędzie po ciemku.

Gość I_now
horrorów nie oglądam wcale. gdybym się naigladala to dopiero bym miała kilka nocy z głowy

Gość sranie ww baniee
Musisz z tym powalczyć, samo nie przejdzie.