Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiEkAwAaaa_

orgazm pochwowy

Polecane posty

Gość CiEkAwAaaa_

tak jak w temacie czy któraś z Was go osiągnęła???

Gość bduknfjaj
ja jestem 6 lat razem i juz nie osiadam zadnego, powodzenia :)

Gość CiEkAwAaaa_
chyba nikt nie chce pogadać na ten temat...

Gość gdybym ja byla...
taaak, swietna sprawa, ale zeby sie udalo partner naprawde musi sie postarac w trakcie wstepu. jest intensywniejszy i dluzszy niz lechtaczkowy,bynajmniej ja mam takie odczucie,ale tez trzeba sie dluzej pomeczyc zeby go osiagnac :)

Gość bduknfjaj
serio napisalam z tym, ze juz zadnego nie osiagam, seks to dla mnie obowiazek, musze raz w tygodniu sie wypiac na 30 min, poskakac troche, ogolic pipe i mam spokoj na 6 dni. tyle z mojej strony.

Gość CiEkAwAaaa_
gdybym ja byla... taaak, swietna sprawa, ale zeby sie udalo partner naprawde musi sie postarac w trakcie wstepu. jest intensywniejszy i dluzszy niz lechtaczkowy,bynajmniej ja mam takie odczucie,ale tez trzeba sie dluzej pomeczyc zeby go osiagnac pozazdrościć;)

Gość gdybym ja byla...
bduknfaj- dlaczego na to pozwalasz? albo macie przyjemnosc obydwoje albo zadne i tyle, my jestesmy razem prawie 5 lat i poki co nic sie nie zmienilo, moj partner dba o moje zadowolenie

Gość CiEkAwAaaa_
w sumie źle mi w łóżku z nim nie jest, i nigdy nie było;) tylko, że orgazm pochwowy to chyba nie dla mnie, ale czytałam że dużo kobiet go nie osiąga, także pocieszam się tym, że ze mną wszystko ok i nie jestem sama ;)

Gość zawiedziona_nim
pełno jest o tym tematów, wystarczy dołączyć się do któregoś, a nie ciągle zakładać nowe o tym samym

Gość CiEkAwAaaa_
nie siedzę cały czas na kafeterii, tylko w weekendy więc nie chce mi się szukać tematów i "doczepiać" do nich

Gość nolipton
gdybym ja byla... bynajmniej i przynajmniej to nie jest to samo kobietoo :O co do tematu to tak, bywa

Gość klikająca_
racja, tak bywa, jedne osiągają, drugie nie

Gość gdybym ja byla...
ciekawa- to najwazniejsze ze jestes zadowolona,niewazne w jaki sposob :) do komentarza dotyczacego mojej blednej wypowiedzi, wali mnie czy to to samo czy nie i tak wszyscy zrozumieli

Gość coś jednak w tym jest
o pochwowy nieco trudniej, ale: http://tnijurl.com/d2a3bb831da9/ za chwilę za parę groszy wersja PDF powinno się dużo wyjaśnić, bardzo praktyczne podejście...........