Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nei

Seks, zdrowie a prawo

Polecane posty

Tabasco cos mam dziwne wrażenie, że to Ty kryjesz sie pod literkami i niektórymi pomarańczami na forum:P

Gość wójekstaryhuejk
ale kobieta ma problem każda choroba z ryzykiem narażenia życia lub zdrowia powinna być uzgodniona poznana lecz prawo nie może zakazywać i badać wszystkich tylko każe za fakt dokonany

Gość mariner
Dlatego tu wkracza prawo.Przynajmniej w teorii ,bo nassze prawo jest najnowoczesniejsze w i najdiskonalsze w EUROPIE wg prof Zolla ktory miedzy innymi to prawo tworzyl po 90 roku.Nie bede komentowal praktyki bo o martwych sie zle nie mowi :) Jak zarazi swiadomie ,masz prawo z powodztwa cywilnego go zaskarzyc do sadu i czekac 10 lat .. az sie czyn przedawni. MAMY ZASTE DOSKONALE PRAWO BO POZWALA NAM DOCHODZIC SWYCH KRZYWD :)

...kto swiadomie rozprzestrzenia choroby badz powoduje świadome nararzenie zycia lub zdrowia podlega karze pozb.wolnosci od lat 5 art nie pamietam w wolnym tłumacz. Musi informować partnerkę domowników czy nawet kolegów z pracy o chorobie badz zakażeniu nawet jest to głupia grypa

Gość SEX KAMERKI
GORACE LASKI I NAPALENI FACECI ...WSZYSTKO NA ŻYWO...POLECAM!!! A DO TEGO MOZN ZAROBIĆ!!! www.showup.tv/pp/coolboy

Gość wójekstaryhuejk
jak by prawo było egzekwowane to by Polska była Rosją

Z kazda choroba mozna zyc pod warunkiem ze sie o niej wie choc to nie mile ale powinno sie powiedziec ludzia o niej wtedy moze łatwiej bedzie ja akceptować takie jest moje zdanie

no cóz kobiety sa troszke glupiutkie wyrwaly takiego amanta jak Molla I bo myslaly ze murzyn i duza palka widac jak wiele polek jest glupich gdy chca osiagnac swoje marzenia erotyczne dostaja malpiego rozumu

Gość mariner
wójekstaryhuejk Zwroc uwage na to ze w Rosji pisze sie o tym ze Rosja spolonizowala sie i idzie droga Polski ! Jest to opinia jak najbardziej pejoratywna w ustach Putinowcow. Zreszta opinie o polskiej drodze Rosji sa coraz czestrze i wcale nie oznaczaja akceptacji ale oznaczaj anarchie i samowole w panstwie.

Gość mariner
Moll byl nadskakujacy i bez pieniedzy,naciagal te swoje dziewczyny i zyl z nich NADZIWIC SIE NIE MOGE ALE SLYSZLAEM KIEDYS OPINIE TAKIEJ JEDNEJ CO TO Z MUZRZYNEM TYLKO MOGAL ZE STRASZNIE KRECIL JA JEGO ZAPACH. Do ytego stopnia ze z krajanem nie mogla dojsc. WLASNIE TEN OSTRY klujacy nasze meskie nozdrza samczy odor tak ja podniecal.Mysle ze mamy odpiwedz :dlaczego Moll:)

Gość Killeruś18
Zarażeni powinni zarazac i to masowo. Taka jedna z takim jednym by się zastanowili 10razy zanim zamoczą i zanim szpary użyczą.

NocnyMotyl Wykazujesz nie zdrowe zainteresowanie moją osobą , widzisz mnie pod innymi pseudonimami pomarańczowymi i czarnymi. :x Czyżbyś za mną tęskniła :D:D :X Ja jakoś nie odczuwam smutku kiedy nie wchodzę tu nie czytam twoich wypowiedzi :D i nie marnuję cennych minut mojego życia:P:D 🖐️.

Tak, wieszajcie psy na ofiarach Mollą, a oczywiście cała zgraja napalonych dorobkiewiczow rzywozaca najgorszy syf i HIV z seks-turystycznych wycieczek z Tajlandii itp., to oczywiście nic takiego :P Im wolno, tak? A ci wszyscy kierowcy pieprzacy się po poboczach ż jakimiś bułgarskimi czy białoruskimi dziwkami, co odkąd zaczęły dupy dawać, to lekarza na oczy nie widziały, to pikuś :o No ale jak dziewczyna poleci na Murzyna, to HIV jej się należy?! :o

Ueeę, to widzę, że nieźle emerytury sa teraz w Polsce :D

Gość mariner
NEI NIE ZNASZ ZYCIA ! tirowki maja wymagania ! inna kasa za prezerwatyw inna za golego kutaska a niektore bez prezerwtywy nie ruszysz! ODSETEK hiv SROD KIEROWCOW JEST MALY BO KAZDY Z NICH UZYWA PREZERWATYWY :) To raczej mlodziez z wycieczek przywozi bo napaleni a gumki nie maja pod reka. PONOC STYSTYKI ALARMIJA .kila i rzerzaczka znow szaleje ALE WYNIKA TO Z BRAKU ROZSADKU ,HIGIENY I NADUZYCIA ALKOHOLU. Wg kszywej Gausa zawsze jakis procent bedzie olewal srodki bezpieczenstwa i lekcewazyl objawy.PO PROSTU SA TO IGNORANCI URODZENI ( OK 2%) POPULACJI I NA TO RADY NIE MA!

No fakt, na tirowkach się nie znam :P ale skąd u ciebie taka szczegółowa wiedza? :P :D

,,Wykazujesz nie zdrowe zainteresowanie moją osobą '' Chyba raczej odwrotnie;) Wiedziałam, że to Ty:P

,,NIE ZNASZ ZYCIA ! tirowki maja wymagania ! inna kasa za prezerwatyw inna za golego kutaska a niektore bez prezerwtywy nie ruszysz!'' Przeraziło mnie to zdanie:O

Gość mariner
nei Podroze ksztalca :)

Istotną kwestią jest poinformowanie przez osobę dotkniętą chorobą swojego partnera, o ile wie on o tym, że jest jej nosicielem. W przeciwnym razie zgodnie z art.161 kodeksu karnego osoba chora wenerycznie naraża się na odpowiedzialność karną za narażenie na zarażenie taką chorobą. pozdrowienia:))

a i oczywiście, osoba zakażona od Ciebie będzie mogła zgodnie z kodeksem cywilnym (nie pamietam ktory art.) rościć o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu spowodowany Twoja choroba... a jeśli prezerwatywa peknie?...

Gość mariner
NASZE PRAWO TEORETYCZNIE CHRONI TWOJE PRAWO DO REKOMPENSATY ZA DOZNANE KRZYWDY Z TYTULU ZARAZENIA Praktyka jednak jest inna bo klikaprokuratorsko sedziwska to rak na naszym spoleczenstwie. TO ONY CZYNIA OBSTRUKCJE bo poczuli sie Wladza w tym kraiku a przeciez sa tylko sluzba dla obywateli1