Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maditta

Przed chwilą był u mnie...

Polecane posty

Gość maditta

przyszedł w garniturze, miał spotkanie slużbowe - biała koszula, krawat, świetnie skrojona marynarka... ja prosto spod prysznica, zdąrzyłam jedynie wysuszyć wlosy, wmasować balsam i karminową szminką umalować usta. Zadzwonił do drzwi - ja w samym szlafroczku i pończochach otworzyłam. Złapał mnie w pasie podniósł i przycisnął do ścany, pozbył się bielizny jednym zręcznym ruchem i kochaliśmy się przy ścianie a potem na łóżku w czerwonej pościeli.. oszołomiona zapachem jego boskich perfum, wzrokiem który mnie rozbierał osiągnęłam szczyt ekstazy... było cudownie! A teraz z powrotem związałam włosy, i przebrałam się w jeansy i sweter udając przykładną narzeczoną, córkę i siostrę. Kobiet czasem jak kameleon ;) Pozdrawiam wszystkich mężczyzn ❤️

Gość xnvbsdkjlfghhlgauigh
ładna historyjka :) kapałaś sie w pończochach ? :D

Gość bubu j.23
no i ? nie doszłaś że tak pitolisz czy co?

Gość maditta
ten co przyszedł to był mój teść (przyszły:))

Po kąpieli karminowa szminka. Eee powiem ci, że kiepska histroia, nawet jeśli prawdziwa. A może zwłaszcza

Gość uff te pfanne
maditta "ten co przyszedł to był mój teść (przyszły)" ha ha ha lol :D:D

Gość kufamaddaa
myslalam ze napiszesz... ''Przed chwila byl u mnie... '' batman z ministrami i koleda :D

Gość maditta
Tak.Teść.A co w tym takiego śmiesznego?To wspaniały kochanek mający temperament równie ogromny jak hemoroidy.:)👄

Gość maditta
prawdziwe, ehhh, tak mam romans z prawie teściem

Gość Batman and co.
20:05 [zgłoś do usunięcia] maditta 10/10:classic_cool::D:D:D:D

Gość maditta
to o hemoroidach oczywiście podszyw!

Gość maditta
Batman and co.-a co Cię tak śmieszy?Sam się pewnie z siebie już śmiejesz.On jeszcze może a ty już nie cieniasie.:)

Gość Batman and co.
Taaaa może.:D Hemoroidem:D:D

Gość maditta
czekałam na niego cały dzień ... cały dzień w myślach kochałam się z nim w sypialni , zdezorientowana własnymi uczuciami mechanicznie wykonywałam dziś śniadanie dla narzeczonego który z uwielbieniem w oczach posłusznie zjadł pocałował w czoło i nieświadomy niczego rzucając krótkie ' kocham cię ' wyszedł. Zostałam sama w czterech ścianach za towarzysza mając papierosa o czekoladowym smaku i gożdzikowym zapachu. Ból głowy zabiłam tabletką popitą kieliszkiem wina o krwistoczerwonej barwie.. Zegar wybijał kolejne godziny trwające jak wieczność, wywołujace coraz większe podniecenie i zniecierpliwienie... kilka telefonów od matki i siostry - o tym że tzreba kupić prezent urodzinowy dla ojca i że zajęcia fitness przełożone na poniedziałek , zwykłe wesołe pogawędki. Nieświadomość innych jest moim największym przyjacielem ... Oby jutro znowu zapukał do moich drzwi i zcałował z moich ust karminową szminkę....

Gość maditta
A potem się obudziłam spojrzałam w prawa i zobaczyłam nieogoloną gębę mojego pchalca,spod kołdry wydobywał się zapach moczu który się utrzymuje tam od dwóch tygodni.Czemu pchacz,bo potrafi tylko pchać i nic więcej.Z rozczochranymi niemytymi włosami,poszłam grzecznie robić jajecznicę mojej czwórce dzieci.Smutne ale prawdziwe:(

Gość maditta
to nie jest mój teść, To król mojego serca i pożądania... ;)

Gość maditta
Batman.Jakież rozgoryczenie i frustracja biją z tych twoich durnych komentarzy.Pewnie jesteś specem z jazdy na ręcznym jak połowa krytykantów tutaj. Brak wam klasy.Szczególnie tym Ciumciom jak chrupek.Nie znacie się i pewnie jesteście dziewicami.Nie macie pojęcia jak to jest być prawdziwa Femme Fatale.Jest Kobietą Wilkiem i doskonale wiem czego chce.Miewam w domu często wizyty różnych mężczyzn o jakich wy możecie tylko pomażyć.Oni mnie błagają o to bym im to dała.A wy?Paluszki swoje albo słone i forum wieczorem.:D:D ha ha ha

Gość nfhh
Paluszki swoje albo słone i forum wieczorem. a Ty na forum nie siedzisz wcale dziwko, chyba ze pory dnia pomyliłaś (wcale bym sie nie zdziwiła, tepote da sie wyczuc na kilometr)

ciężko zrzucić płaszcz własnej seksualnosci która potrafi opętać ... własne ciało reaguje destrukcyjnie na wszelkie objawy zerwania z ciemną stroną własnej psychiki.. on jak mroczny książe zabiera mi duszę i normalność niestety jestem zasłaba aby od niego uciec... to jak więzienie własnej samotności, pożądania i pragnień... i tylko szkoda mi tego drugiego , niczego nie świadomego M. gdybyś tylko wiedział co planuję...

Gość OK go
To ten kolo jest dla Ciebie narzeczonym, ojcem i bratem ?

Gość Rafex33ii
xD :D xD :D xD :D xD :D

Gość kufamaddaa
lolsieee babo ty jestes opetana. musisz wyleczyc swojego demona sexu