DariaXxX 0 Napisano Styczeń 7, 2012 Hej. Jak myślicie ile może spóźniać się okres? Spóźnia mi się już 14 dzień i nie wiem co mam myśleć... 2 Dni temu zrobiłam Test i wyszedł negatywny.. A test robiłam 3 dnia po... Robiliśmy w czasie kiedy okres spóźniał mi się już tydzień.. Proszę o szybko Odpowiedz. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moyna Napisano Styczeń 7, 2012 robiłaś test po 3 dniach i myślisz że jest wiarygodny? Cykle masz regularne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DariaXxX 0 Napisano Styczeń 7, 2012 Zazwyczaj Tak. Okres spózniał mi się co najwyżej tydzień... Martwię się ; ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o to to Napisano Styczeń 7, 2012 to znaczy ze jestes juz facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DariaXxX 0 Napisano Styczeń 7, 2012 w.a.l s.i.e !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DariaXxX 0 Napisano Styczeń 7, 2012 Halo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 7, 2012 za wczesnie zrobiłaś test, test ciążowy można zrobić najwcześniej 14 dni po stosunku, jak minie odpowiedni czas to powtórz test, jeśli wykluczysz ciążę to idź do lekarza gin bo to może być coś z hormonami lub torbiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest facet! Napisano Styczeń 7, 2012 wlasciciel tego tematu jest zryty a temat kiepski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a wiesz że jak ci się spóźnia Napisano Styczeń 7, 2012 okres to znaczy że ci się dni płodne przestawiły i w zasadzie całkiem prawdopodobne że w ten tydzien po spodziewanej miesiączce miałaś dni płodne i na prawdę miesiączkę powinnaś dostać później. Własnie jak ludzie tak sobie wyliczają że przed miesiączką to bezpiecznie a jak juz powinnam dostać to jeszcze bezpieczniej i tak wpadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DariaXxX 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Czyli są duże szanse że jestem w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach