Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarciika

Dieta z kaszą

Polecane posty

Gość nieezalogowanaaa
witam. za mna pierwszy dzien na diecie z kasza, czuje sie syta , a i przemiana materii jakby bardziej ruszyla jadlam dzisiaj kasze jecznienna i gryczana +warzywa, do tego grejfrut i spora ilosc zielonej herbaty waga wyjsciowa ok 70-72kg (mam zepsuta wage :-( ) wzrost 172 ( gdyby udalo mi sie zrzucic 8 kilo bylabym wniebowzieta ;-) ) tylko, czy tym razem dam rade? to nie moje pierwsze podejscie do odchudzania, zawsze bylo tak, ze po 2-3 tygodniach sie zniechecalam, a potem pomalutku to co zgubilam do mnie wracalo.... prawie caly nadmiar kilogramow skumulowal mi sie na brzuchu i boczkach, dorzucilabym jakies skretosklony, ale ciezko mi sie zmobilizowac do cwiczen pozdrawiam i mam nadzieje, ze bedziecie tu pisac-razem zawsze razniej i latwiej

Gość klarciika
Hej. Mnie spadło już 2 kilogramy i najważniejsze , że nie chodze głodna. Od dziś dołączyłam jeszcze jogurt o% i na obiad zjem zzupę jarzynową. W końcu nie samą kaszą żyje człowiek ;)

Gość nieezalogowanaaa
hej dziewczyny u mnie dzisiaj przepisowo- rano kasza, potem owoc, na obiad kasza z warzywami i jakos to bedzie :-) aaa powywalalam do smieci wszystkie slodycze zeby6 mnie nie kusilo :-D

Gość klarciika
kurcze, a ja właśnie musiałam zjeść kremówkę - moja szefowa poczęstowała mnie w pracy (nie mogłam odmówić ) :(

Gość nieezalogowanaaa
klarciika....moglas moglas :-D a ja wlasnie jestemj w trakcie robienia golabkow jaglanych i jak zwykle kasza mi sie w garnku przypalila ;-) czy mozna kupic gdzies kasze jaglana w woreczkach? ani razu na taka nie trafilam, zawsze jest luzem tak wiec na kolacje mam golabki a przed kolacja kubek zielonej herbaty

Gość klarciika
Niestety nie widziałam jaglanej w woreczkach. Tylko jęczmienną i gryczaną. Ja własnie dzisiaj na jaglance, a w międzyczasie serek ziarnisty i mała kromka chleba.

Gość klafaaa
ups - odświeżam , bo cos martwo

Gość klarciika
Najlepiej z wszystkich kasz smakuje mi jaglana. Dziś jednak wprowadziłam juz tez dwie kromki pieczywa z pełnego przemiału i wędlinę drobiową. Z czasem urozmaicam menu, ale w codziennym jadłospisie zawsze kasza. Co kilka dni bezie zaś przerywnik w postaci dnia tylko kaszowego. Czuję się świetnie. jestem mocniejsza i lżejsza.

Gość nieezalogowanaaa
hej. u mnie tez kroluje jaglana dietowo niby ok, nie jem slodyczy, trzymam sie przerw miedzy posilkami, no moze za malo pije, mam wrazenie, ze nie chudne, wiem ze to dopiero czwarty dzien dziety, ale juz chyba cos powinno ruszyc moja waga sie zepsula i pokazywala raz tak, raz siak, nie wiem dokladnie z jakiej wagi wyjsciowej startowalam wczoraj po poludniu wazylam sie u rodzicow i pokazao mi az 73 kg, dzisiaj rano kupilam sobie wage i pokazala mi 74 co prawda w ubraniu, ale to i tak strasznie duzo, mialam przekonanie, ze waze 70, no gora 72kg, a tu taki wynik czy mozliwe, ze moja waga stoi w miejscu, albo ze podskoczyla do gory? zaczynam sie przez to zniechecac :-(

Gość 01928636rrt
jest tu ktosik?"_:_;)

Gość chciałabym zastosować
taka dietę, ale chyba bez sensu przynosić kasze do pracy.