Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka22

przemcioxxxx jesteś ?

Polecane posty

no jestem już kurcze dostałam mandat i punkty mi wzięli troszkę bo po szalałam sobie troszkę na drodze

ja mam gorszy problem między innymi przez niego przekroczylam prędkość

lepiej nie bo to nie jest super wiadomość musze sobie poradzić z tym sama bo ty masz dość swoich problemów tylko ci tyle powiem ze byłam u lekarza z maleństwami jest wszystko ok

no jeszcze raz robił mi cytologie żeby nie było pomyłki a jak znów wyjdziemy źle to będziemy jeszcze o tym rozmawiać leczenie może zacząć dopiero po porodzie

ale to nie jest ważne żeby tylko dzieci były zdrowe a ja to nie ważne lepiej powiedz jak ci minął dzień

dobra wiesz wszystko a teraz już nie musisz ze mną gadać albo się mnie boisz albo się mną brzydzisz możesz szczerze mi to powiedzieć zrozumie nie martw się

wiesz co widzę ze albo nie masz czasu albo piszesz jeszcze z kimś nie tylko ze mną

dzień dobry witam cię dziś nie dam rady mam dużo roboty w nowym domu właśnie wstałam i robię kawę

wiesz to moja wina byłam w nowym domu a on wszedł sobie do mieszkania zapomniałam mu zabrać klucze grzebał mi w komputerze przepraszam już z nim gadałam o tym wybacz

wiesz nie ma cię tutaj dziś ale może jutro będziesz szczerze ci powiem boje się związku nie spotkałam się z tobą bo nie chce cię narażać na związek z kobieta która spodziewa się dzieci ty jesteś wolny ja już nie ciesz się życiem życzę ci wspaniałej kobiety który będzie umiala cię docenić i urodzi ci twoje dziecko jesteś wspaniałym facetem a ja nie jestem warta niczego dostałam dziś w twarz ale nie żałuje bo dla takiego przyjaciela warto buźka