Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka22

przemcioxxxx jesteś ?

Polecane posty

wiesz rodzice już o wszystkim wiedza nie było tak źle ten dupek przysłał mi kwity na urodziny są już w koszu

A bo jutro mamy odbiór i musze wypełnić takie techniczne bzdury do podpisu wiesz biurokracja. Nie lubie tego ale no i nowa budowa znow:( marze o wakacjach na prawde

ostatnio mam burze humorów sama nie wiem czego chce mam ochotę gdzieś wyjechać i odpocząć od tego wszystkiego

nie dziwię ci się ja chyba wyjadę nie wiem tylko gdzie wczoraj zemdlałam i mam siniaka na policzku ale to przez to ze mam dużo stresu

ja nawijam a ty nic widzę i czuje ze jesteś zajęty a ja ci głupotami głowę zawracam

dziewczyno mniej do siebie szacunek skomlesz jak bezpanska suka :O

nie rozsmieszaj mnie dziewczynko ,golym okiem widac jak sie lasisz :P a spadaj powiedz swojemu fagasowi co cie tak olewa cieplym moczem

mam cię gdzieś nie wiesz nic o mnie i nie masz prawa mnie osądzać a to jest mój przyjaciel po za tym nie puszczam się jak to delikatnie powiedziałeś puściła się twoja mama dlatego tu jesteś a wiesz co jeszcze myślę ze chyba urodziła cię na schodach bo taki glupi jesteś

heheh panienka mnie oskarza o osadzanie ,a pisze takie brednie na moj temat:D opanuj przepone i oddychaj bo zachwile zejdziesz na zawal :D