Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka22

przemcioxxxx jesteś ?

Polecane posty

Czesc słonce ja sie nie przejmuje żadnym kolesiem a juz na pewno nie takim ktory mnie straszy a nawet nie bardzo wie kim jestem wez zadzwon na policję i po prostu zgłoś włamanie i to ze cie uderzył choc swoja droga za to to chetnie bym go połamał ale no nie nararzasz mnie na nic wiez mi wczoraj pojechalem sobie do bielska i Zostalem tam na noc Mialem taki maly smutek i chcialem go zalać w sumie udalo sie ale to nie rozwiazanie a co u ciebie jak sie czujesz?

część leżę jestem chora mam 39 gorączki a co się stało że miałeś smutki ?

A jakos tak sie wszystko skumulowało ale nie wazne. To nie wychodz z luzka wygrzej sie i jedz duzo wit c wiesz:)

tak poniekad ale bylo minęło po prostu czegoś sie dowiedziałem ale nie wazne po prostu smutno mi ze jej sie nie wiedzie a chcialbym aby mimo wszystko byla szczęśliwa

nie wiem czy jestem nie mnie to osądzać wiem tylko ze nie mam szczescia w związkach wiec po prostu nie bede sie pchal w cos co z gory spisane jest na straty masz gg

chciałabym się ciebie coś zapytać tylko nie wiem jak ty odbierzesz to pytanie

w wienie jak chce uciec przed swiatem to jestem tam na chrobaczej w czernichowie akbo w stadlinie w turowie to takie moje sentymentalne miejsca jakie pytanie slucham

w wienie jak chce uciec przed swiatem to jestem tam na chrobaczej w czernichowie akbo w stadlinie w turowie to takie moje sentymentalne miejsca jakie pytanie slucham

ale szczerze kim jestem dla ciebie albo kim chciałbyś żebym była dla ciebie

to dobrze ja chyba nie chce mieć chłopaka boje się że znów będzie to samo a po za tym nie chce by ktoś musiał utrzymywać nas chciałabym być kochana ale boje się

mam piękny dom samochud który mi się marzył ale nie jestem kochana Daniel myśli że należę do niego ale ja tak nie myślę niech idzie sobie do dziwek

ja tez boje sie zwiazkow i choc juz dosyc dlugo jestem sam nadal zyje jej zyciem choc nie widzialem jej bardzo dlugo boje sie ze bedzie tak samo jak znow cos do kogos poczuje choc przyznam ze w twoim przypadku cos zaczyna sie wytwarzac

mam wielkie serce ale jest w kawałkach boje się że nie dam rady i coś sobie zrobię ostatnio mam manie wsiadania do samochodu i jeżdżenia jak wariatka tak próbuje coś z siebie wyrzucić