Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka22

przemcioxxxx jesteś ?

Polecane posty

chyba się wycofie żeby inne miały szanse bo my się przyjaźnimy a tu już taka zazdrość ja jestem w ciąży a on nie potrzebuje takiej dziewczyny

Gość doJuliaJuliaJulia
JuliaJuliaJulia :o ty też jakaś dziwna:o

Gość DO przemcioxxx
mówisz że miałeś jedną dziewczynę?

nie bójcie się nawet bym nie chciała z nim być bo nie chce już nikomu niszczyć życie

Gość DO przemcioxxx
Przemcioxxxx To dlaczego na sondzie na erotycznym napisałeś że 3 a przygodnego seksu nie pamiętasz ile miałeś pamiętasz z kim pamiętasz gdzie ale z iloma to już nie :o

Ale nie chce abys sie wycofała na prawde masz racje przyjaźnimy sie wiec co poddasz sie tak bez walki? Nie wieze ze to napisalas

Gość JuliaJuliaJulia
Dobra, nie rób z siebie pokrzywdzonej sieroty. Mi nie o to chodzi. Ja tylko mówie że takie laski jak ty są okropne i bezwzględne, idzcie na gg jak już pisałam albo sie spotkajccie- podobno blisko mieszkacie, bo mi sie coś robi jak czytam te brednie zakłamane.

Gość Nie o to chodzi, każdy
dopatruje się jakichś kłamstw szczegółów itd a w sumie każdy w jakimś stopniu tu ciśnie kit :o a wyzywa innych, nie ma tu ludzi szczerych ale najłatwiej zrzucić na kogoś winę ocenę oczernić kogoś skoro nie ma możliwości tego sprawdzać nikt albo nawet nie chce poświęcać na to czas..

Tak teraz się połacz i załóż nowy temat 'Poroniłam przez niego" Facet, ty masz klapki na oczach?!!!

Gość JuliaJuliaJulia
Ja tylko napisałam to co widze. Ona jakaś dziwna kłamczucha, pisałam że mężą ma, i marzy o zdradzie, a teraz nagle ciąża i samotna ? Może ja ją myle z kimś, bo by tak sie nie ośmieszała? Nie wiem.

JuliaJuliaJulia czy ty jesteś normalna? Jaką masz pewność że cokolwiek co tu ktoś pisze jest prawdą, nie wygłupiałaś się nigdy nie oszukałaś nigdy i nie skłamałaś z jakimś faktem dopowiadając sobie coś by się dowiedzieć jakie będą reakcje i wypowiedzi? .LEPIEJ PISAĆ GŁUPOTY NIŻ ROBIĆ JE W ŻYCIU..

JuliaJuliaJulia a ty jesteś jakaś PRZYJEBANA skoro wierzysz w to co tu ludzie piszą:D:D:D nosz kurwa tu TYLKO FORUM

Gość JuliaJuliaJulia
Napawde GŁUPIA JESTEM BO WYCHODZE Z ZAŁOŻENIA ŻE NALEŻY BYĆ SZCZERYM :o

Gość JuliaJuliaJulia
Dobra nie musicie wymyslać tu debilnych głupot o nap. prawdy, to dziecinne. Ide i powodzenia, bo ci sie przyda z taką.....!!

Olivia22 TY też jakaś niedojebana?:D:D jak JuliaJuliaJulia :D:D ŻYCIA REALNEGO nie macie dlatego siedzicie na plotkarskim forumie gdzie każdy może się WYGŁUPIĆ ZMYŚLIĆ coś by przekonać się dzięki opinią czy warto postępować w ten sposób.. tzn np zdradzić męża który nie zwraca uwagi na żone albo inne sprawy, nie wiem obojętnie co cokolwiek...

JuliaJuliaJulia szczerym realnie a tu na forum za szczerość dostaniesz kopa w twarz

to że jestem w ciąży to nie jest głupota a wy nie macie co robić i wszędzie się wtrącacie

Nie o to chodzi, każdy Olivia22 TY też jakaś niedoj**ana? jak JuliaJuliaJulia ŻYCIA REALNEGO nie macie dlatego siedzicie na plotkarskim forumie gdzie każdy może się WYGŁUPIĆ ZMYŚLIĆ coś by przekonać się dzięki opinią czy warto postępować w ten sposób.. tzn np zdradzić męża który nie zwraca uwagi na żone albo inne sprawy, nie wiem obojętnie co cokolwiek... Tak a co ja niedojabanego napisałam?! Moje 1 zdanie w temacie tak cie poruszyło że srasz pod siebie czy jaki chuj?!!!

A wiec ok widzialem sie z nia dzis spędziliśmy razem troche czasu i tak na prawde byl nie zly polew z tych waszych wypowiedzi najlepsze bylo to jak ktos mi nie wierzyl ze sie spotkamy czulem sie wtedy jakby duch obok mnie siedział ale ok. Pomijając fakt oskarżeń i pomówień z waszej strony Nulka nie ma męża a dzieciaczki bardzo fotogeniczne choc takie jeszcze troche nie wyraźne ale no jest spoko osoba i czas z nia spędzony jest super Nulka dodasz cos jeszcze ???

Gość ajsdhjasdjdsjkjdj
[zgłoś do usunięcia] Przemcioxxxx A wiec ok widzialem sie z nia dzis spędziliśmy razem troche czasu i tak na prawde byl nie zly polew z tych waszych wypowiedzi najlepsze bylo to jak ktos mi nie wierzyl ze sie spotkamy czulem sie wtedy jakby duch obok mnie siedział ale ok. Pomijając fakt oskarżeń i pomówień z waszej strony Nulka nie ma męża a dzieciaczki bardzo fotogeniczne choc takie jeszcze troche nie wyraźne ale no jest spoko osoba i czas z nia spędzony jest super Nulka dodasz cos jeszcze ??? A teraz napisz jak bardzo dasz sie skurwić by sie jej podlizać?

Gość JuliaJuliaJulia
Szkoda że sam wiesz że to gówno prawda.

tak masz racje a jeśli chodzi o to czy coś zaszło nie bo to jest tylko przyjaźń przemek jest wspaniałym człowiekiem nie zależy mu ma kochaniu się no i dziewczyny jest wolny

Gość Leże i kwicze ;)
Przemus długo nad tym myślałeś :P??! Spotykacie sie a nie piszecie na fb gg :D D.O.B.R.E!!!!!!!!!!! Zmień pseudo, bo zrobiłes z siebie frajerzynke. nuleczko dzifko- trudno żeby na 1 spotkaniu chciał cieżarną cipe do łóżka wziąć ;) :)