Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka22

przemcioxxxx jesteś ?

Polecane posty

Gość sdkljdkjkjddjkdkjdklj
nulka22 tak masz racje a jeśli chodzi o to czy coś zaszło nie bo to jest tylko przyjaźń przemek jest wspaniałym człowiekiem nie zależy mu ma kochaniu się no i dziewczyny jest wolny Ty dajesz za kase a on drobnych nie miał :) :) :) :) :) :)

a przemek zapomniałam zostawiłeś u mnie notes jutro wpadnij oddam ci go

Gość doLeże i kwicze ;)
Dziwko to mów do swojej starej.

Gość do Leże i kwicze ;)
której współczuje że powiła na świat takiego spedalonego frajerzyne :D

leżysz i kwiczysz to ty gruba jesteś wpadnij do mnie do clubu odchudzę cię prosiaku

Leze i cos tam wiesz co w sumie racja ale jak bedziemy chcieli pogadac bez was po prostu mozemy sie spotkac to jakies 10min drogi 15 w korkach na żywieckiej a czemu tu nie wiem tak po prostu zreszta zawsze mozna wziac do reki tel w sumie do tego służy a Nulka odp mi na wiesz co

Gość sdkljdkjkjddjkdkjdklj
nulka22 a przemek zapomniałam zostawiłeś u mnie notes jutro wpadnij oddam ci go TYLKO WIECIE, NA EROTYCZNYM PRZEMUŚ NAPISAŁES ZE PRZEJĘŻDŻAŁES DZIŚ PRZEZ BB I ZATŁOCZONE JEST. BAWISZ SIE JAK DEBIL -30L FACET. PASUJESZ DO TEJ DZIFFFFKI

Gość nahgfakkaaa
Ryj kogoś swędzi a czuje się bezpieczny przed monitorem:D:D i ujada jak jakaś kurwa

Gość Przemas to Ty
:)

Gość DO sdkljdkjkjddjkdkjdklj
Twoja stara to dziffffka :o:o :D no popatrz może masz tate na kafeterii:D:D

Gość Leże i kwicze ;)
nulka22 leżysz i kwiczysz to ty gruba jesteś wpadnij do mnie do clubu odchudzę cię prosiaku Ja gruba :) :) Zabawne bo szczupła jestem, ty chyba za chwilke bedziesz miec 100kg ;) :) opone i roztepy nie ja :)

Gość Zdradzona żona :/
O co tu chodzi? Nie wiecie co to komunikator?

Gość Zdradzona żona :/
Bawicie się jak dzieci. A wasze posty to dowód że poza forum kontaktu nie macie. Gimgówno do lekcji 💤

Gość DO Leże i kwicze ;)
Ja gruba Zabawne bo szczupła jestem, ty chyba za chwilke bedziesz miec 100kg opone i roztepy nie ja Twoja stara czyli największa dziffka w której ślady poszłaś też przez to przechodziła,pewnie żałuje że ma taką j3bniętą córkę jak ty

Gość Leże i kwicze ;)
DO Leże i kwicze ;) Ja gruba Zabawne bo szczupła jestem, ty chyba za chwilke bedziesz miec 100kg opone i roztepy nie ja Twoja stara czyli największa dziffka w której ślady poszłaś też przez to przechodziła,pewnie żałuje że ma taką j3bniętą córkę jak ty NIe trać czasu na wylogowywanie tępa --->

Gość Leże i kwicze ;)
Nie pójde ;

Gość DO Leże i kwicze ;)
DO Leże i kwicze ;) DEBILKO są tu też inni ludzie którzy nie tolerują takich śmieci jak ty przyj3bana rozruchana blacharo albo pasztecie co siedzi tu 24h na dobe:D:D

Gość DO Leże i kwicze ;)
Leże i kwicze ;) siedz a ja dotrzymam ci towarzystwa:D:D uwielbiam niszczyć takie ścierwa:D

Gość JuliaJuliaJulia
Widze że w temacie poza "kurwami" nic nie ma. A te wasze pseudo-spotkanie, wyszło żałosnie. Macie racje, forum to gówno, myślałam że "Przemcioxxxx " to fajny facet, a to taki dzieciak :o Swój swojego znalazł.

Gość Leże i kwicze ;)
DO Leże i kwicze ;) PRZEMUS NIE MUSISZ SIE WYLOGOWYWAĆ !!!! I NIE POPISUJ SIE, ONA TERAZ SZUKA KOGOKOLWIEK :)