Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AgentT

WHIKUŁ CZASU?

Polecane posty

Gość wehikuł
już jest plebsie

widać wszyscy albo prawie wszyscy mają idealne życie i niczego nie chcieliby zmieniać :) Tylko pogratulować!

Gość mixiixi
czegos nie rozumiesz agencie T... to droga ma wartość, bo zycie to droga cofając sie pozbawiasz sie drogi jaką przeszedłeś, pozbawiasz sie doświadczeń, które pozwoliły ci się stać ptak, któremu ktoś rozbije skorupkę zamiast pozwolic mu się wykluć najprawdopodobniej będzie zbyt słaby aby polecieć - to praca ptaka przy wykluwaniu się daje mu siłę skrzydeł Bóg nigdy nie zesłałby ci ciemności, gdyby wiedział, że światłość będzie ci służyć. Lecz nie lgnąłbyś do Jego Opiekuńczej dłoni gdyby twa droga zawsze jasna była. Nie dbałbyś, by kroczyć wiarą, gdybyś zawsze mógł chodzić widzeniem. Prawda to, że On zsyła ci wiele udręk, napawa twe serce smutkiem i na biedną, strudzoną twą głowę nakłada koronę cierniową On wie, jak niewielu w ogóle osiągnęłoby Niebo gdyby ból nie przywiódł ich tam. Tak więc zsyła ci oślepiającą ciemność i piec ognisty siedmiokroć rozgrzany Jedyna to droga, wierz mi, byś pozostał u jego stóp. Łatwo bowiem zbłądzić, gdy życie staje się gładkie i przyjemne. Dlatego wtul swoją dłoń w Jego Ojcowską dłoń i śpiewaj po drodze, jeśli możesz. Twa pieśń pocieszy może kogoś, czyja odwaga opada Jeśli zadrżą ci usta przy pieśni, tym więcej będzie Bóg cię miłował.

Gość a ten znowu/
:o

Gość jaki.taki
a co do tematu, ja cofnąłbym się do momentu, gdy miałem 13 lat i nie poszedłbym do szkoły, do której wtedy poszedłem