Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronkakaa

pomóżcie mi dobrać właściwą dietę, wy jesteście bardziej doświadczone

Polecane posty

mam 3tygodnie na to, żeby schudnąć. Nie licze na jakieś niesamowite efekty, chcę po prostu pozbyć się paru kilo (3-5) i ujędrnić swoje ciało, tylko problem jest w tym że zupełnie nie wiem jaką dietę mam zastosować, kompletnie się na tym nie znam. A wy macie trochę więcej doświadczenia, wiecie mniej więcej co i jak jeść i ile można schudnąć. Doradźcie coś..

taki efekt jaki ozcekujesz spokojnie osiagniesz nawet na 1000kal plus cwiczenia oczywiscie codziennie powinno spasc dosc ladnie nie trzeba rygoru ale wybor nalezy do Ciebie mozesz zastosowac kazda diete np ja teraz jestem na sb i wydaje mi sie super dietka

Gość guessiaczek
poprostu nie jedz po 17 lub 18 :) a efekt bedzie widoczny:)

wielkie dzięki, jeżeli piszesz że spokojnie osiągne efekt w takim czasie, to czy znaczy to że mogę zrzucić więcej?? ja się kompletnie na tym nie znam. Zamierzam jeść regularnie i nie kalorycznie no i ćwiczyć codziennie po 15-20min, może jakieś masaże też dołącze

no staram się nie jeść już o tej godzinie ale efektów jakoś nie widać, ale to przez to, że po prostu w ciągu dnia zjem bardzo dużo i do syta

spalanie tkanki ztluszczowej zaczyna sie po jakichs 40 min cwiczenia przynajmniej wiec 2 tyle zwieksz bedzie ok