Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Ogladacie KSW? MMA?

Polecane posty

Gość weryphuju
spierdalaj pajacu

ja namiętnie oglądam! interesuję się, bo kumple mnie tym zarazili. Khalidov i te sprawy :classic_cool: pudziana nie oglądam, bo to żart

Gość 12schizor
mam ręce jak pudzian udo, oglądam po cichu ,masturbując się nad zdjęciami wertypa , i marzę o tym aby tyson ugryzł mnie w ucho

Pudzian sie nadaje, bo ma kase na odp. trening. a to polowa sukcesu. Czeczen jest przereklamowany. walczy z ogorkami, i glupi widz mysli ze to czolowka swiatowa ;)

rzeczywiście, patologia jak cholercia! Kara mi się należy, czy mnie oddajesz spowrotem? HAHAHAHA

Ciężko przejść z takiej dyscypliny jak strongmen na fightera ale wszystko zmierza w dobrym kierunku. Najważniejsze że on chce walczyć i nie robi tego dla pieniędzy gdyż jak by pozostał w strongmenach zgarniał by dużą większą kasę. Pijana kobieta to patologia jak cholera. 12skitzo na jednym piwku zakończ.

wiem, wiem. To jest grzech ciężki. Ale sorry lubie alkohol i lubię się też zabawić. Straszne, nie?

W tym roku miałem przejść z kulturystyki na kickboxing ewentualnie muay thai ale kontuzja piszczela pozwala mi na to dopiero w przyszłym roku :(