Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE_O_JADLOSPIS_DNIA____

prosze podajcie przykladowy jadlospis dnia na diecie Dukana,

Polecane posty

Gość PROSZE_O_JADLOSPIS_DNIA____

bylam kiedys na diecie dukana, ale przytylam dwa kilo, teraz jestem 3 dzien na diecie dukana,nie jadam weglowodanow tylko same bialko, nie wiem ile jesc?? -----dzisiaj na sniadanie zjadlam 3 jajka gotowane, -----na obiad 2 jajka gotowane + 2 plasty szynki 2% tluszczu, -----na kolacje mala kosteczke sera plesniowego okolo 50g.(tlustego):-( i plaster szybki, ** OCZYWISCIE WIEM JAKA TA DIETA JEST ZDROWA;ale co sie nie robi by zgubic kg. :-))

Gość na sniadanie zjedz
mieso , na kobiad mieso na kolacje mieso na przekaski mieso.

Gość biedne dziecko czuje
kretynka z ciebie autorko. Nie znasz pdostawowych zasad diety ducana. POCZYTAJ NA TEN TEMAT!!!!

na śniadanie przede wszystkim otręby- placki lub owsianka na obiad pieczone udko z kurczaka na kolację twarożek wiejski

podstawą diety dukana jest to ze jesz ile chcesz i kiedy chcesz ale TYLKO ściśle określone produkty- głównie mięso w Polsce jest taki problem że połowę rzeczy polecanych jest u nas niedostępna tez jestem na tej diecie

wierz mi... drugi raz stosuję tą dietę za pierwszym razem schudłam 16 kg, ale niestety przez własną głupotę je odzyskałam. Też jestem w I fazie, już 6 dzień właśnie mija śniadanie z otrębów i to max do 2 godzin po przebudzeniu to podstawa, wtedy kg lecą bardzo szybko szczególnie w I fazie, bez takiego śniadanka waga albo staje mi w miejscu albo idzie lekko w górę. Otręby mają to do siebie, że "pochłaniają" większość spożytych później kalorii

Gość eeeeeeee????????
Ile jeść? Tak z 6 razy tyle, co Ty. Plus kilogram warzyw dziennie. Plus orzechy, oliwa. To, co Ty opisałaś to głodówka!

Gość eeeeeeee????????
Dobrze, nie głodówka, a dieta głodówkowa, nie zapewniająca ani kcal w ilości na podstawowe funkcjonowanie za to gwarantująca poważne niedobory składników odżywczych. Głupia, szkodliwa dieta, wcale nie mądrzejsz od tych co są na rzeczywistej głodówce.

:) najważniejsze to zdrowe podejscie do diety, bo głodówka nic nie daje. Ja na tej diecie czuję się naprawde dobrze, żadnej ospałości czy przemęczenia

do diety dukana podchodzilam powoli od poprzedniej niedzieli przestalam zjadac chleb i od srody to juz bez zadnych moze max2g.wegli i dotarlam do soboty i jestem z siebie dumna:-) WIEM ZE WYTRZYMYMAM mam duza motywacje, komunia synka i dobry moj wyglad ,az cos mi sie robi jak nie moge sie wcisnac w 42 rozmiar:-(

najorzej jest z chlebem... no i u mnie ze slodyczami :P lubię podjadać w pracy :D Ja jest od poniedziałku na Dukanie i dzisiaj rano miałam 2,4 kg mniej :) zostało 15,7 :P ale dam radę

Gość eeeeeeee????????
Mam. Zrównoważona (znaczy, jem też i węgle), 1700 kcal (czyli mniej o ok. 400 kcal niż potrzebuję). Plus oczywiście sport. Od września schudłam 11 kg, jeszcze 5-6 przede mną.

no to gratuluję niezły wyniki :) ja też chodzę na siłownie, ale niestety tylko raz w tygodniu ze względu na brak czasu, ale wieczorami staram się zrobić chociaż 100 brzuszków, bo to mój największy problem no i uda ;/

DASZ RADE i tego Ci zycze, ja nie lubie zbytnio chleba i slodyczy, kocham wszystko co jest z miesa nawet torta z kielbasy bym zjadla:-P i jest mi latwiej, podam ci linka na youtubie ja go czesto ogladam motywuje mnie http://youtu.be/3AuilAJFdfE jest ta dziewczyna bardzo wiarygodna i szczera...ale to juz moja wersja...