Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaajkaa

FAJNY SWETER? CZY JEST TERAZ MODNY?

Polecane posty

Gość maaajkaa

hej, dziewczyny...wiem, że może wyda wam się to głupie, ale totalnie sie nie znam na modzie..:( nie mam też koleżanek, ktore by mi odradziły, więc chciałam się was zapytać...chce zmamowic kilka rzeczy prze neta, a waham sie nad takim sweterem, do obsisłych jeansów... fajny? http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkapl/pl/bershkasales/155121/173311/Metaliczny%2Bsweter%2BBershka chodzi o to, że mam same takie zwykłe swetry, aten wydaje sie taki inny i z kroju, i koloru

Gość babcia alinka
jak jesteś szczupła to ok, taka szmata jak dla mnie ale teraz taka moda dla młodych

Gość maaajkaa
hej, mam 22 lata, jestem raczej szczupła... myślałam o czymś takim, bo kupiłam sobie pierwsze spodnie rurki (wiem, mam zapłon) i mam wrażenie, że jak spodnie są takie mocno obcisłe to góra może być luźniejsza

Gość Seksilalazbielarusi
fajny bierz

Gość beatka sk czy ty
jenny a kurtke masz z zary to co pierdzielisz o diorze i pradzie?

Gość Dziewczyna Ja
jenniferr wez jebnij sie w leb

Gość szmatka,nie ubralabym
i skad w ogole ta moda na za duze,wiszace jak wor po ziemniakach,swetry?:O

czy wy naprawde nie widzicie ze to podszyw jenny? ma w nicku podwójne r

jenniferr8787*** wiesz, że jesteś egoistką? Ubieram się u Prady, bla bla bla, nie zesraj się. Zobaczysz, może kiedyś zdarzy się tak , że ty będziesz żebrała na bułkę, i wtedy będzie Ci przyjemnie, idiotko.

Jeśli jest z nowej kolekcji na pewno jest modny :) moze nie super ładny, ale modny na pewno

jenniferr8787*** no i czym Ty się chwalisz? Jesteś PUSTA. Dla Ciebie liczy się tylko to,kto gdzie się ubiera, jaki ma kto samochód. Wakacje na Bora Bora? Wypierdalaj tam już dziś, w podskokach i przytupach Wiesz co każdy o Tobie sądzi, tu na Kafeterii? Że jesteś zwykłą ostatnią idiotką, bez wartości i zasad. Chooj nas obchodzi, gdzie będziesz jechać i ile Twój mąż zarabia, jesteście beznadziejni. Wypad stąd

Gość December 2011
Widziałam je w bershce i są bardzo sztywne. Akurat ten nie jest praktyczny, podejrzewam, ze po wypraniu te srebrne nitki beda wychodzic i nie bedzie juz taki ladny. Zloto oczywiscie jest na topie caly czas wiec jesli chodzi o to czy jest na czasie to jak najbardziej. Wez sobie na probe jakas bluzke w takim stylu. Pelno jest ich w sklepach. Idz i przymierz do tych dzinsow czy pasuja i czy o to Tobie chodzi. Mi wpadła w oko ta bluzeczka : http://tnij.org/ou1b jest tania i ma modny kolor do ktorego wszystko pasuje. Mam podobną z dwóch różnych materiałów (sweterek/gładki lejący) z banana republic i wszyscy byli w pracy nim zachwyceni. Fajne są tez te z nadrukami, motylkami itp.

Gość IRMINKAA
W/g mnie swetry są bardzo modne i lubię w nich chodzić, podoba mi się np. coś takiego jak tutaj http://www.brotex.pl/ no i dodatkowo zimą jest znacznie cieplej co przemawia na ich plus.

Gość gość
Świetne swetry są na stronie allinside.pl, często kupuję tam różnego rodzaju rzeczy z których jestem zadowolona, a ponadto są po niskiej cenie