Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Topik dla Elity Kafe!!!

Polecane posty

Aha hehe:-P jak to tu niektórzy mówią na STUDJA? Ja już wszelkie stosunki z oświatą zakończyłem x lat temu więc w pisaniu pracy mogę nie okazać się pomocny:-P

Biorąc pod uwagę mój wzrost pytam się raz jednego OHRONIASZA czy ma celowo ta grupę niepełnosprawności, czy za łapówke, bo kurwa miał coś przeciwko że zjadałem pomarańczki. Był kurwa nadgorliwy :D

Gość mam doła jak stodoła
dlaczego nie spicie??

Kurva byłem przed świętami w galerii bałtyckiej tam to chudzielce dopiero są w ochronie. Nawet uniformów na nich odpowiednich nie ma bo w nich toną. A po wyjściu wyruszył mnie widok biedaków podbierających pety z popielnicy stojącej przed wejściem. Że też ludzie potrafią się tak upodlić. W sumie to chyba mało jeszcze w życiu widziałem

Gość mam doła jak stodoła
KSU Jabolowy Sen co to za gówno w twoim opisie? wyglada jakby sie kon zjebal !

Gość funklasa
Mam do Was wszystkich ogromną prośbę! Moja klasa bierze udział w konkursie "funklasa" organizowanym przez Orange związku ze zbliżającym się EURO 2012. Możemy wygrać wycieczkę do Barcelony, ale potrzebujemy Waszych głosów (internautów). Oto linki, na które można oddawać głosy: http://www.funklasa.pl/projekty/wyswietl/241 http://www.funklasa.pl/projekty/wyswietl/127 Można głosować ze wszystkich przeglądarek co 24h Każdy głos jest dla nas bardzo ważny i za każdy jesteśmy bardzo wdzięczni.

Gość ja tam wczoraj
keri ten master z linka yt to prawdziwy master? :classic_cool: