Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica_19

PALCÓWKA pytanie- ważne!

Polecane posty

Gość dziewica_19

spotykam się z chlopakiem, jest moim pierwszym takim na powaznie i ostatnio w rozmowach wspomnial ze jak nie chce jeszcze sesku to mi zrobi palcowke, ale czy mam to rozumiec ze palcami mnie tam tylko podotyka, popiesci bez wkladania palca do srodka?? czy jednak palcowka to penetracja palcem???

Gość może z takim
to penetracja palcem

Gość kasinka...
raczej pieszczenie lechtaczki az do orgazmu... ;)

Gość kasinka...
...a potem moze oczekiwac malego rewanzu ;)

Gość xxl men
Palcowka znaczy robi ci wszystko palcem, bez stosunku czyli wkladaniu penisa.

Gość mariner
pojecie "palcowka"jest bardzo ogolne i zawsze oznacza cos innego dla indywidulanej dziewczyny czy faceta.Zapytaj sie go wprost jak zamierza to zrobic ,czy z penetracja palcem pochwy czy tylko lechatczke.Wyluszcz mu swoje obawy .Mozesz nadmienic ze nie chcesz infekcji pochwy jesli ma brudne palce czy cos podbnego i zobacz jak gosc zareaguje. GENRALNIE PALCOWKA OZNACZA ZE PALCEM FACET PIESCI KOBIETE AZ DO ORGAZMU PODRAZNIAJAC JEJ LECHTACZKE ,WEJSCIE DO POCHWY,POCHWE TAK GLEBOKO JAK SIEGNIE JEGO PALEC. Jesli sie obawiasz popros go aby robil to delikatnie sam nim steruj wydajac mu komendy"mocniej/delikatniej i szybciej wolniej! Taka zabawa jest mocno ekscytujaca dla obojga ale dla dziewczyny ktora ma to zrobic pierwszy raz nie zawsze bo na ogol jest bardzo spieta .W NORMALNYM ZYCIU SEKSUALNY TO ELEMENT GRY WSTEPNEJ NA OGOL

Gość dziewica_19
czyli moze to byc zarowno samo dotykanie bez wkaldania palca? jak i wlozenie palca, a nazwa ta sama tzn palcowka?

Gość kasinka...
w pierwszym adresie trzeba usunac spacje... Kafeteria czasem utrudnia...

Gość kasinka...
on na pewno nie mysli o delikatnym glaskaniu, raczej o rozochoceniu Ciebie, takim wstepie do pelnego seksu w przyszlosci. Jesli zrobi to umiejetnie, faktycznie nabierzesz ochoty na ciag dalszy ...

Gość xxl men
dziewica_19 masz racje. A ty to nie mialas nigdy palcowki? Ja pierwszy raz robilem palcowke dziewczynie to ona miala 14 lat.

Gość xxl men
Nie

Gość mariner
Zapytaj go jak to chce zrobic i nie krepuj sie. Maj racje dziewczyny.Takie masowanie palcem moze byc wstepem , az nabierzesz ochoty na penetracje czlonkiem.Znalem dziewczyny co po wlozeniu jejpalca w pochwe doznawaly spazmow ekstazy :) ale i takie ktorym tzreba bylo zrobic prawie polgodzinna palcowke zanim sie rozgzraly i chcialy dalej ciagnac zabawe. TAKIE ZABAWY SA FAJNE ALE TYLKO JAK CHLOPAK JEST KUMATY I ZNA CIALO DZIEWCZYNY. Jesli nie ,to dramat!:) Pamietaj ze jak ci sie nie spodoba pogon goscia i kaz mu sie poduczyc z podrecznikow jak to sie robi!bo koledzy go nie naucza.Moze to zrobic jedynie kobieta. Moze ty? jak poczujesz ze jednak nic straconego i facet rokuje nadzieje ?

Gość dziewica_19
nie mialam, nie wiem wiec czy chodzi o samo dotykanie czy o wsadzenie palaca

Gość xxl men
Czy bedzie cie dotykal, masowal albo wkladal to zalezy od ciebie, na co mu pozwolisz.

Dziewica :D to nie on ustala zasady, tylko ty - to twoje ciało, to ty decydujesz. Ma zrobić tak jak ty chcesz, albo niech spada :D w koncu to mą być dla ciebie przyjemność, a nie stres. Nie bój się określać granic ani ich przekraczać, jeśli zechcesz ;)

Gość dziewica_19
W końcu pozwoliłam swojemu się zbliżyć do mnie. Napierw włożył mi jednego palca potem dwa a potem trzy i szybko poruszał.Trochę bolało i krwawiłam.Tzn. że już nie jestem dziewicą.I mam jeszcze pewne wątpliwości.Czy tak ma być że jak dziewczyna pieści tam chłopaka na dole to on przyciska jej głowę tak do samego końca.Bo trochę to nieprzyjemne.Miałam potem świeczki w oczach.I ogółem podczas tego było mi nie dobrze i się trochę nim dławiłam.