Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdffddfdfs

Czy jestem niedojrzała, dziecinna...?

Polecane posty

Gość dsdffddfdfs

Chodzi o to, że wstydzę się powiedzieć mojej matce, że chodzę na randki, mimo, że mam już 21 lat. Za każdym razem kłamię, że idę gdzieś z koleżankami. Nie wiem z czego to wynika. Może to dlatego, że mama wychowała mnie sama, oprócz mnie nie ma nikogo, i jest trochę nadopiekuńcza? Trochę mnie to męczy, a z drugiej strony dziwnie się cuzję z tym, że nie mówię jej o takich normalnych w moim wieku rzeczach Jak się dowie, że się umawiam i to ukrywam, to jeszcze pomyśli, że kombinuję coś złego :O

Gość buskaa
hehehe... mam dokładnie to samo, a mam 19 lat :D

Niekoniecznie, możliwe, że dobrze po prostu mamę znasz i spodziewasz się złośliwych komentarzy, telefonów kontrolnych i tego typu rzeczy ;)

Gość dsdffddfdfs
Babcia mi "życzyła" chłopaka, moja mama raczej też nie jest taka, żeby miała mi to za złe, ale właśnie boję się tej kontroli, albo tego, że np zostanę u niego na noc, a ona od razu będzie myślała, że zostaję tam wiadomo po co Gdybym mieszkała sama i była bardziej samodzielna byłoby inaczej

Gość dsdffddfdfs
Ale w sumie to fakt, że boję się jej reakcji Że np powie mi, że dany facet jest beznadziejny, albo, że będzie przeszkadzała jej jego obecnośc

Gość dsdffddfdfs
Haha :D To też wyjście, chociaż ja zazwyczaj umawiam się "ze znajomymi", albo "z koleżanką", nigdy z kolegą... :D

Trzeba miec swoja prywatność :) moja mama jest wścibska i jej nic nei mówię, z kolei tacie nic nei mówie, on od razu wie że randka i tylko sie pyta czy fajny :D

Gość dsdffddfdfs
Fiku, ale co, też masz taki "problem"? :)

nei mam takeigo problemu, po prostu mama by mnei przepytała o cały zyciorys delikwenta :D a przeciez ja sama jeszcze neiw eim czy go lubie :D

Gość dsdffddfdfs
E, no to spoko :D Ja nie znam potencjalnej reakcji mojej mamy...

Gość dsdffddfdfs
U fiku przynajmniej tata wie, co się święci, a ja jestem zdana sama na siebie 😭 Żebym chociaż miała rodzeństwo :(

u fiku tata wg fiku nic nie wie, ale mama wszystko mu mówi, pewnie zasypiają będąc szczęsliwymi, że ich córka ma kogoś :D Tylko kiedy fiku usłyszy: córeczko to przyprowadź nam tego chłopaka. Fiku, jak cos to wiesz, że zawze możesz na mnie liczyć, ja zawsze do pomocy innym byłem skory :D

powinnas mamie powiedziec.Miej do niej szacunek i obdarz zaufaniej, szczegolnie ,ze ciebie sama wychowala, nalezy jej sie to

nalezy sie tobie prywatność, mów, gdy chcesz mowić, czyli gdy jestes zaangazowana w relacje, a o kazdej randce nie musi wiedziec :)

Gość dsdffddfdfs
Hahaha dokładnie :D

Gość dsdffddfdfs
E, co tam :D To nic :D