Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blablablaaa

Nosa Nosa

Polecane posty

Gość Blablablaaa

Zaczepil mnie chlopak na osiedlu, bylismy wtedy oboje pijani, to byla noc. Pogadalismy troche. Potem pisalismy troche. Umowilismy sie potem na osiedlu, potem poszlismy do niego. Jestem bardzo niesmiala i malo gadalam, bylam skrepowana ale bardzo mu sie spodobalam i on mi tez. Chcialabym na nastepnym spotkaniu byc bardziej wyluzowana i cos gadac, myslalam zeby napic sie troche wodki, tak dwa kiliszki. Czy jak wodka bedzie parowac to bedzie smierdziec? Psychicznie nie podziala to na mnie specjalnie, ale boje sie tego ze moze wyczuc zapach. A po drugie, czy nie glupio bedzie sie dac pocalowac na 3cim spotkaniu?

Gość wiesz co ja nie mialam
alkohol to nine jest metoda. nie przejmuj sie niesmialoscia, widac taka mu pasujesz, skoro chce kolejnych spotkan.

Gość Blablablaaa
Ale jak się nie napiję, to mogą mi się ręce trząść.

Gość Blablablaaa
Ale z moze on ma nadzieje ze sie zmienie i ze jestem taka na poczatku. A ja moge byc bardzo dlugo albo nawet w ogole sie przed nim nie otworze. Poprzedni kolesie umawiali sie ze mna, ale zaprzestawali kontaktu bo nic nie gadam z nimi. Po wypiciu alkoholu jestem gadatliwa i zabawna i w ogole fajniejsza. Nieśmialosc jest okropna

Gość lkjnhbgf
Nossa, nossa Assim voc me mata Ai, se eu te pego, Ai, ai, se eu te pego Delcia, delcia Assim voc me mata Ai, se eu te pego Ai, ai, se eu te pego No sbado na balada A galera comeou a danar E passou a menina mais linda Tomei coragem e comecei a falar Nossa, nossa Assim voc me mata Ai, se eu te pego Ai, ai se eu te pego Delcia, delcia Assim voc me mata Ai, se eu te pego Ai, ai, se eu te pego No sbado na balada A galera comeou a danar E passou a menina mais linda Tomei coragem e comecei a falar Nossa, nossa Assim voc me mata Ai, se eu te pego, Ai, ai, se eu te pego Delcia, delcia Assim voc me mata Ai, se eu te pego Ai, ai, se eu te pego Nossa, nossa Assim voc me mata Ai, se eu te pego, Ai, ai, se eu te pego Delcia, delcia Assim voc me mata Ai, se eu te pego Ai, ai, se eu te pego

Gość wiesz co ja nie mialam
zamiast wpadac swiadomie w nalog to zacznij pracowac nad soba.

Gość sraka_praptaka_..
Napisz do JackaJ. On profesjonalnie Ci odpowie. Uwielbia takie sprawy.