Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

nudy dzisiaj na kafe

Polecane posty

Lomu - kto to słyszał w sobotę pracować :P ja bym się buntowała... warczypies - no comment :) od poniedziałku czeka mnie niezły zapie*ol praca, szkoła, sesja , praca , szkoła... life is shit! 😭

Gość lokalna żuleria
bylem u dentysty nie bolalo. teraz wasza kolej

Jak wam się nudzi, to dam wam coś do poczytania. Wpadła mi ostatnio książka w ręce i przepisałem dla was jej fragment. Typy, na które dzielą się mężczyźni. 1: PIOTRUŚ PAN Ten typ jest zalecany kobietom, które lubią opiekować się chłopcem, co to nigdy nie dorośnie i robi wyłącznie to, co chce. Gdzie go znaleźć: Wszędzie i każdej porze, bo opanował do perfekcji sztukę "wyfruwania z domu" Jak go rozpoznać: Według Jamea Barriego - twórcy literackiego pierwowzoru - wieczni chłopcy przed urodzeniem byli ptaszkami i w miejscu, gdzie rosły im skrzydełka (czyli pod łopatkami), mają łaskotki. Zwyczaje: Znikanie i wracani, brak zainteresowania kłopotami dnia codziennego, skłonność do kosztownych zabawek. Czasem zdarzy się takiemu zdrada, ale jest bardzo przywiązany do kobiety, która zagwarantuje mu ulubione przysmaki na ulubionym talerzyku. Wymagania: Nieustanna pielęgnacja, akceptacja, tolerancja. Ewentualne usterki: Czasem wróci o kilka dni za późno i z kołnierzykiem zabrudzonym szminką. Wtedy pierzesz koszulę w dobrym proszku, na pewno puści. 2: MACHO, ALBO TESTOSTERON Rasa ozdobna, zalecana kobietom, które lubią atrakcyjne dodatki i kochają się w herosach kina akcji. Silna budowa ciała, gęste futro na klatce piersiowej i dwudniowy zarost wywołują nieodpartą pokusę posiadania go o każdej porze dnia i nocy. Gdzie go znaleźć: Największe zagęszczenie Macho występuje na siłowniach i w ośrodkach sportów ekstremalnych. Po ulicach poruszają się opakowani w drogie samochody. Zwyczaje: Kobietę traktuje jak zdobycz i własność, ale potrafi spełniać jej kosztowne zachcianki. Dobrze ubiera, karmi w drogich restauracjach i zabiera w zamorskie podróże. Nie jest zbyt wyrafinowanym kochankiem, ale ma kondycję. Nie zdradza za często, bo za dużo zainwestował. Ewentualne usterki: Nie pogadasz z nim o postmodernizmie, bo myśli, że to jakaś wstydliwa choroba, a od czytania oczy go bolą. Chętnie ogląda pisma dla panów i niestety porównuje. 3: INTELEKTUALISTA Cechuje go drobna budowa ciała i biała skórka, zazwyczaj brak owłosienia. Małe wymagania w hodowli. Wystarczy mieć dobrą bibliotekę i zaprenumerować mu kilka pism literackich. Mało je, więcej pije. Kiedy wypije, to nie chuligani, tylko padnie, gdzie stoi. Jak się go przykryje paltocikem, grzecznie dośpi do rana. Gdzie go znaleźć: Występuje najczęściej w bibliotekach i dużych księgarniach empiku. Często w knajpach o zacięciu artystycznym, gdzie epatuje wysoką erudycją. Zwyczaje: Kobietę traktuje jak muzę własnego geniuszu i źródło utrzymania, bo swoje pieniądze, którymi zresztą gardzi, przeznacza na książki, płyty i alkohol. Nie przestaje gadać, ale słuchając jego wywodów, można robić sobie listę zakupów i zastanowić się, co przygotować jutro na obiad. W sypialni bardzo ruchliwy i ambitny. Ewentualne usterki: Bywa depresyjny i przewrażliwiony na swoim punkcie. Trzeba go nieustannie utwierdzać, że jest genialny, tylko ta banda matołów dookoła się na nim nie poznaje. 4: SAMOTNY WILK Silny i mocnej budowy, jeśli nie jest ładny, to zazwyczaj bardzo przystojny. Chodzi własnymi drogami i jest pochłonięty tajemniczymi sprawami. Bardzo mało mówi, co potęguje chęć rozgryzienia go, często w dosłownym tego słowa znaczeniu. Stanowi cenną zdobycz, bo zakochuje się raz na całe życie. Trzeba się tylko wstrzelić w odpowiedni moment. Gdzie go znaleźć: Znalezienie go to nie lada sztuka, b albo opływa ziemię jachtem w samotnym rejsie, albo obozuje na himalajskim szczycie, w związku z czym wasze drogi się nie krzyżują. Jak zabłądzi w miejskiej dżungli i trafi do pubu, to jest jedyna i niepowtarzalna okazja, aby się w niego zaopatrzyć. Trzeba działać błyskawicznie i inteligentnie, bo drugiej szansy nie będzie. Zwyczaje: Jest bardzo uprzejmy, lec nieprzystępny. Ma wyidealizowany obraz kobiety i nie daje się omamić tradycyjną kokieterią. Lubi te mądre i piękne. Jeśli takiej nie spotka, potrafi długo trwać w celibacie i kumulować niebywałą potencję. Warto zrobić wszystko, by go zdobyć: zemdleć mu pod nogi, wpaść pod jego samochód, albo w 5 minut przekonać go, żę właśnie spotkał kobietę swojego życia. Ewentualne usterki: Ten model prawie nie ma usterek. To, że mało mówi, rekompensuje fakt, że dużo robi. Co prawda nie mamy szans towarzyszyć mu w samotnych wyprawach, ale która normalna kobieta chciałaby się wozić chybotliwą łódką, albo spać w górach, na mroie. 5: KOCUR MARCOWNIK Rasa bardzo wdzięczna i towarzyska. Zalecany kobietom, które leczą rany po rozstaniu, bowiem Harcownik tryska witalnością i optymizmem. Potrafi rozproszyć najcięższą melancholię i prawić piętrowe komplementy. Uroczy towarzysko i pełen pomysłów w wymyślaniu nowych rozrywek. Gdzie go znaleźć: Jest oczywiście tam, gdzie trwa zabawa. Dusza towarzystwa i mistrz w zalotach. Obskakuje, nadskakuje, zagaduje, aż mu się wreszcie ulega. Niezobowiązujące uszczęśliwianie kobiet pod każdym względem jest jego pomysłem na życie. Zwyczaje: Kocha wszystkie kobiety i pędzi przez życie z podniesionym ogonem. Jeśli spotka na drodze zaniedbywaną mężatkę, lub porzuconą kochankę, natychmiast stara się powetować jej w trójnasób poniesione straty. Stawia kobietę na nogi, przywraca jej pewność siebie i udowadnia, że wielokrotne rozkosze się ą tylko wymysłem pism kobiecych. Ewentualne usterki: Nie wchodzi w trwałe związki, ponieważ ma poczucie misji i musi pędzić tam, gdzie go najbardziej potrzebują. Kobiety, które opuszcza, są już wystarczająca pewne swoich walorów i bez trudu znajdują nowych partnerów. 6: WUJEK DOBRA RADA Odmiana raczej uciążliwa, choć zdarzają się pociągające fizycznie egzemplarze. Czasem kobieta może zdecydować się na taki model, zwłaszcza, jeśli ma problemy z podejmowaniem decyzji. Gdzie go znaleźć: Występuje wszędzie, w każdym towarzystwie, rozpoznawalny natychmiast. Wszystko wie najlepiej i będzie cię doprowadzał do szału radami, co powinnaś zrobić. Zwyczaje: Trudno powiedzieć, czy lubi kobiety. Można przypuszczać, że na pewno lubi je zadręczać swoją obecnością. Czasami desperacja skłoni kobietę do spędzenia z nim nocy, ale wtedy okazuje się, że jego znajomość sztuki kochania jest czysto teoretyczna i bazuje na bardzo starych podręcznikach, a raczej broszurkach. Ewentualne usterki: Bardzo chce wejść w jakiś stały związek, ale nawet bardzo zdesperowana kobieta rzadko idzie na aż taki kompromis. 7: LATYNOSKI KOCHANEK Znakomicie się sprawdza na wakacjach i właściwie tylo na wakacjach. Ma długi, czarne włosy w kitką, albo krótkie, żelowane loczki i łzawe, ciemne oczy. Cudownie pretensjonalny. Gdzie go znaleźć: Występuje licznie w dyskotekach, na plażach, basenach. Rzuca powłóczyste spojrzenia i sam zwykle zagaduje, a komplementy sadzi tak banalne, że amatorki wenezuelskich telenowel czują się jak u siebie w domu, przed telewizorem. Zwyczaje: Jego pasją jest podobanie się kobietom i robienie na nich wrażenia. Dba o romantyczny nastrój, ładnie się ubiera, kupuje karminową różę i czerwone wino. Ewentualne usterki: Może się prawdziwie zakochać i wpaść na głupi pomysł odwiedzenia swojej ukochanej w jej naturalnym środowisku. Trzeba mieć zawsze na podorędziu stare wizytówki z nieaktualnym adresem i tylko takie wymieniać przy pożegnaniu. 8: UKWIAŁ Typ bardzo sympatyczny, pomocny w drobnych sprawach i miły w dotyku. Polecany kobietom, które nie znoszą ani chwili samotności, nie mają hobby, przyjaciół, ani żadnych obowiązków. Bo Ukwiał rozprzestrzeni Się w całym ich żciu i nie zostawi ani kawałka wolnego miejsca. Gdzie go znaleźć: Snuje się w miejscach, gdzie bywają samotne kobiety. Wystarczy otworzyć przed nim serce, a ten już hyc i siedzi na kolanach, wtula się w dekolt i za nic nie da się zrzucić. Zwyczaje: Jest zawsze pod ręką, przynosi drobne sprawunki, drepcze krok, w krok, wydzwania i siedzi pod drzwiami. Jak raz wpuścisz, to zagnieździ się na dobre. Odbiera twoje telefony, zaprzyjaźnia się z twoimi rodzicami i zabiera się z tobą na babskie wieczory. Ewentualne usterki: Staje się twoim cieniem. Żyje twoim życiem. Najchętniej spałby w twojej piżamie, gdyby się dopiął. Oplata się tak mocno wokół twojej osoby, że nie można oddychać. 9: BIZNESMEN Model zapracowany, o schematycznym sposobie myślenia, ale zasobny finansowo. Polecany kobietom po przejściach, pragnącym odpocząć od pracy zarobkowej, uzupełnić garderobę i ponudzić się trochę w luksusowym domu. Gdzie go znaleźć: Można go znaleźć przez rekomendację i znajomości w sferach biznesu. Trzeba mieć przygotowane CV i list motywacyjny. Przy odrobinie szczęścia, w wolnej chwili rozpatrzy naszą prośbę. Zwyczaje: Niełatwo zorientować się, jakie ma zwyczaje, bo rzadko bywa w domu. Jak się bardzo chce, można uzyskać potrzebne informacje od jego sekretarki. Ale i tak nie ma okazji z nich skorzystać. Ewentualne usterki: Usterek nie stwierdzono. Może dlatego, że go nigdy nie ma. W ekstremalnych przypadkach może mieć niemiłe hobby hodowlę węża w kieszeni. 10: CICHY WIELBICIEL Typ uniwersalny, zalecany wszystkim kobietom, nawet gdy są już w posiadaniu innego modelu. Zawsze się przydaje na ławeczce rezerwowych. Nie jest wymagający i nie trzeba poświęcać dużo czasu. Wystarczy być. Gdzie go znaleźć: Zwykle sam znajduje kobietę i wielbi ją przez długie lata. Czasem jest nieśmiały i trzeba go zidentyfikować w najbliższym otoczeniu. Najczęściej jednak pojawia się sam w momencie kryzysu i podpiera nasze nadwątlone poczucie własnej wartości. Zwyczaje: Przynosi kwiaty, obsypuje komplementami, podwozi samochodem, pochyla się z troską, naprawia sprzęt gospodarstwa domowego, kupuje przysmaki, wyprowadza na spacer i zawsze pamięta o urodzinach. Ewentualne usterki: Zbyt konsekwentnie traktuje nas jak damę, co utrudnia sprawdzenie go jako kochanka. Często zresztą taki sprawdzian bywa dla niego zabójczy.

Do mnie pasują dwa typy, ale nie będę chwalił się które, bo pewnie inni mnie inaczej widzą :)

Gość a teraz z innej beczki.,.,
ten kolega wrócił już z anglii lilou_moew ?

niee :/ dzwoniłam do niego, gadałam z nim - zupełnie inny człowiek, anglia przewraca mu w głowie :/ :o

Gość a teraz z innej beczki.,.,
czyli co ? zaczął sypiać ze wszystkim co nie ucieka na drzewo ? a tak w ogóle po studiach nie będziesz miała przyszłości w tym kraju więc lepiej też wyjechać do anglii

sporo imprezuje z tego co widziałam na zdjęciach na fb. poza tym kolega który z nim jest pisał mi że zwierzył mu się że teraz 'sobie odbije' i szlaja się z dziewuchami . Gadałam z nim ale on udaje że wszystko ok :o

Gość Tom Wa-wa...
lilou_moew twoją fote walnąłem sobie na moim pulpicie ach... te twoje oczka są cudne,cudne,cudne

Gość Tom Wa-wa...
lilou_moew wiem co pisze bo to jest prawda :)