Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A-asiula

Dlaczego ja mam takie zimne dłonie ?

Polecane posty

Gość A-asiula

Nigdy nie miałam problemów z krążeniem krwi. Moje dłonie są takie zimnie. Czy ktoś może mi coś doradzić. Proszę. Proszę o jakieś trafne, mądre wypowiedzi.

To że nigdy nie miałaś problemów, nie oznacza że możesz nie mieć :) Mój facet mi zawsze mówi że mam zimne ręce bo palę papierosy, jego tata tak samo zawsze ma zimne ręce i pali :P Może też być kwestia złego odżywiania (anemia) albo braku snu...

Gość Asiullka
Właśnie w tym jest problem bo ani się nie denerwuje. Jeść mi się nie chce. Jestem przyzwyczajona do stałych pór jedzenia posiłków. Kiedyś jadłam bo mi smakowało. Teraz już mniej. Lubię tylko smakołyki (wg mnie smakołyki), pilnuję się aby to było regularne. Nie mam ochoty na jakieś niesamowite obiady. Nie czuję żeby było to potrzebne mojemu organizmowi. Hmm coś się jakoś zatrzymało. Kocham jeść jeśli jest to w spokojnej, miłej atmosferze, gdy nikt cię nie pogania. W pracy zdarzają się dni, że nie ma czasu na jedzenie. Hmm. Staram się wysypiać.

Gość Asiullka
Jakby co to rękawiczki mam :)

Gość t7y98uoi
ponoć dziewice mają zimne dłonie

Gość Asiullka
Moja mama była niskociśnieniowcem. Rano musiała wypić kawę. Ja jakoś takich problemów nie mam.