Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenka_001

On jest ze zlego srodowiska...

Polecane posty

Gość Magdalenka_001

Niedawno zaczela sie spotykac z pewnym chlopakiem. Poznalismy sie przypadkiem. Jest w moim typie, jest slodki i czarujacy. Dobrze sie rozumiemy, duzo rozmawiamy ze soba...wlasnie poprzez te rozmowy dowiedzialm sie paru rzeczy o nim. Ma 26 lat i bardzo bujna przeszlosc, nie tylo erotyczna. Pochodzi z tzw zlego srodowiska....rozne rzeczy sie tam dzieja... tzw troche margines spoleczny. Oczywiscie to nie jego wina nie wybral sobie rodziny i srodowiska. Wydaje sie byc inny, odstaje od tego elementu, bo juz nie wiem jak to nazwac. Boje sie poprostu sie boje ze moga byc z tego klopoty. A z drugiej strony dobrze nam nazem. ale boje sie ze on mi z czyms wyskoczy, chyba nie potrafie mu zaufac... wiem to okropne caly czas walcze z tym. ....

Gość rereerrr
tzn jakieś gangbangi w przeszłości ?

Gość jasne jasne
Przecież lubisz takie towarzystwo :)

Gość Proste.x
Spierdalaj póki czas

Gość Magdalenka_001
tez tak czuje....zeby spierdalac od tego, mimo tego ze go lubie

Gość Cudowna Blondynka
Po co ci jakiś "menel" z marginesu? Chyba nie słyszałaś o "garniturze genetycznym"

Gość Magdalenka_001
chyba sie zdesperowalam i podeszlam to tego idealistycznie ' bo przeciez on nie jest taki jak oni...jest inny' i juz z tym skonczyl zmienil sie, jest ok. dlugo tez nie bylam w zwiazku i takie tam. mam dobre serce i tez zal mi go bylo, bo jest taki slodki i duzo przeszedl... wiem glupie to moje myslenie