Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsergeraa

Jutro mam randkę i mam pytanie do poważnych mężczyzn...

Polecane posty

Gość gsergeraa

czy przeszkadzałoby wam bardzo gdyby dziewczyna na pierwszej randce miała buzie w pryszczach :( bo jak na złość akurat dziś powychodziło mi mnóstwo pryszczy szczególnie na czole i wygląda to okropnie, nie ukryje się tego pudrem bo to pryszcze są wypukłe i i tak je widać :o Nie wiem co robić bo szkoda mi odwoływać spotkania przez te pryszcze ale z drugiej strony boje się że stracę w jego oczach na wyglądzie, czy wam by przeszkadzały takie pryszcze ?

Gość powiedz mu, że masz uczulenie
na krem, który ostatnio dostalaś. Kremy czasem powodują wysyp pryszczy (i to nie żart)

Gość gsergeraa
tego się nie da wycisnąć bo to nie są jakieś mały pryszczyki :o

Gość gsergeraa
ale nie wiem czy w ogóle się z tego tłumaczyć czy zachowywać się jakby nigdy nic czy może odwołać to spotkanie, a uczulenie jest prawdopodobnie naprawdę po kremie :o

Gość a gdyby ten facet
też przyszedł z pryszczem na czole to co bys zrobiła ? olała go czy nie zwracała uwagi ?

Gość Nieznajmoy
A widzial cie juz ten wybraniec czy to randka z sieci. Jesli juz Cie widzial kiedys to chyba nie jest to az tak ogromny problem.

Gość bzykaczkacz
I tak bedzie chciał Cie tylko przelecieć, podczas bzykania nie bedzie patrzał na Twoje pryszcze, a na następnych randkach już bedziesz bez pryszczy.

Gość gsergeraa
Widzieliśmy się tylko ze zdjęć i spotykamy się na żywo pierwszy raz :o Gdyby on miał takie pryszcze to bez przerwy bym na nie patrzyła i myślałam skąd to ma i wiem że każdy by tak myslał. Kurde nie wiem co robić.

Gość exxxxxxx
ja bym do niego zażartowała, że kupiłaś nowy krem żeby mu się spodobać, ale efekt chyba będzie inny bo dostałaś na niego uczulenia :p on wtedy poczuje sie wyjątkowo i stwierdzi, że wyglądasz pięknie :D to jest sytuacja z mojego życia

Gość skrytaalemyta
Ubierz się skąpo to nie zauważy pryszczy... D.py dasz to na ch.j mu twarz ;-)

Gość hiena,699
każdy normalny facet by się troche brzydził, no pecha masz lepiej odwołaj spotkanie bo na pewno wyglądasz z tym brzydko.

Gość bzykaczkacz
No fakt, jak bedziesz robiła mu loda to może sie bać żebyć mu tymi pryszczami członka nie podotykała.. Odwołaj spotkanie

Gość alekokojumbo
Idź z nim na kebab,może lubi majonez :-)

Gość gsergeraa
On ode mnie mieszka ponad 100 km specjalnie wziął wolne bo pracuje w niedziele no i tak głupio mi to jutro rano odwoływać. Ja to mam pecha przez miesiąc idealna cera a dziś wysyp pryszczy :o

Gość samochwaławkonciestała
Jak facet widzi nóżkę,nie patrzy na buźkę :)

Gość bzykaczkacz
Pracuje w niedziele? To pewnie jakiś budowlaniec albo inny biedak. Olej gościa i znajdź kogoś kto pracuje od 7 do 15 i zarabia 4tys. (polecam siebie:)

Gość gsergeraa
może i biedak ale za to jaki ... :)

Gość vitamin well everyday
odwolaj i zaproponuj, ze nastepnym razem ty do niego przyjedziesz. Wytlumasz, ze masz goraczke, cokolwiek. Ale nie pokazuj sie z zapryszczona buzia. Bedziesz skrepowana, bedziesz niepewna siebie i to odbije sie na waszej relacji. wiem cos o tym! sama bylam w takiej sytuacji. czlowiek inaczj sie zachowuje, wiedzac ze kiepsko wyglada.

Gość kamajejebo
Bzykaczkacz ,dzisiaj 4 tysiące śmierdzielu to na budowie zarabiają hahahha. To zabłysnąłeś :)

Gość sakramentos.
Maja rację, ubierz się skąpo ,nawet nie zerknie na buźkę :) dupcia mu zasłoni widok ...

Gość bzykaczkacz
Ale ja pracuje w biurze od 7 do 15 a nie tyram jak wół na budowie w mrozie i deszczu za 12zł za godzine hehe:)

Gość Anetkaka
Biurowy nudziarz...bleeee

Gość gsergeraa
vitamin well everyday mi będzie się cięzko do niego wyrwać, praca studia, cięzko będzie znaleźć czas na tak długi wyjazd a jemu jest łatwiej, poza tym już raz odwołałam wizytę bo się rozchorowałam, nie chce żeby pomyślał że robię to specjalnie. Będę się cholernie krępować w restauracji przy ostrym świetle już to widzę ale chyba tego jednak nie odwołam.

Gość vitamin well everyday
Wejdziesz pod stół i zapomni o pryszczach ;-) Nie martw się ,my sobie zawsze damy radę !

Gość gsergeraa
a tak apropo ... jak się ubrać ? Mam do wyboru wysokie kozaki, leginsy/ spódnica albo bardziej wygodnie leginsy trzewiczki, sweter i płaszczyk. Jutro po całym dniu na studiach będę wymęczona i zastanawiam się czy ubrać się na luzie czy w obcasy ...