Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamba czarniejsza od czarnej

Ogladam filmiki KU PAMIĘCI na YT i rycze jak głupia.Po co ja to oglądam?

Polecane posty

Tez ogladacie te filmiki powstale w imie pamięci po zmarłych dzieciach,dorosłych...Kurcze ja to ogladam i płacze.Normalnie sama siebie terroryzuje tym ogladaniem...

Gość funklasa
Mam do Was wszystkich ogromną prośbę! Moja klasa bierze udział w konkursie "funklasa" organizowanym przez Orange związku ze zbliżającym się EURO 2012. Możemy wygrać wycieczkę do Barcelony, ale potrzebujemy Waszych głosów (internautów). Oto linki, na które można oddawać głosy: http://www.funklasa.pl/projekty/wyswietl/241 http://www.funklasa.pl/projekty/wyswietl/127 Każdy głos jest dla nas bardzo ważny i za każdy jesteśmy bardzo wdzięczni.

Chodzi mi o takie filmiki ,który np robia rodzice ku pamieci swojego zmarłego dziecka...

Gość spoko loko
Ja też na takich ryczę, i tak, jestem bardzo uczuciowa- - płakanie na filmach to dla mnie standard.

Gość Jestem mamą:)
tak,ja tez go kiedys oglądałam,natknęłam się na niego. tez ryczałam jak nie wiem,potem jeszcze pokazywałam go mamie,męzowi--kazali mi to wyłączyc. mój syn uciekł z pokoju jak tak płakalam. massssakar. po co ludzie wpuszczaja w internet takie osobiste dramaty i tragedie? to jest tak intymne i bolesne,a oni wpuszczją takie filmiki w net. po co????????????????????????????????????? Zeby ktos inny oglądał ich osobisty dramat? to chore dla mnie.