Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starajacy sie samotnik

chciałbym byc przystojny

Polecane posty

wiem ze nie znajde sobie atrakcyjnej dziewczyny bo jestem mało pociagajacy:(

czy atrakcyjne kobiety patrza tylko na przystojnych mezczyzn?

jak?

mam purchawki na penisie:(

jestem niski i bardzo przeciętny z twarzy

Gość życie......
mnie ostatnio na jednej imprezie podrywał taki pedał, zlizałem i zmacałem jakąś pannę na oczach jej "przyszłego już pewnie niedoszłego" faceta. boże jak ja się cieszę że jestem przystojny :D

ale ja nie chce zaliczac panienek chce rozkochac w sobie atrakcyjna kobiete

Eee tam :D na pewno nie jest tak źle. A jeśli jest to, jak to mówią - każda potwora.. (bla bla bla) ;) Ile masz wzrostu? ;)

Gość Federalna
Nie jestem atrakcyjna, ale liczy się wnętrze, nie powierzchowność - przynajmniej dla ludzi wartych uwagi :)

mam 174 i na prawe jest ciezko by poderwac atrakcyjna dziewczyne :(

Gość życie......
ja też tego chciałem, ale wyrosłem ;} uwierz mi, zdobywanie jest ciekawsze

zdobywasz meczyc sie i nagle wybranka od tak idzie do przystojniaka tak własnie sie dzieje:(

masz racje zdobywanie jest ciekawsze ale z pozytywnym wynikiem :(

Nie wiem czego faceci mają takiego fioła na punkcie wzrostu :D albo jesteś strasznie zakompleksiony (i dlatego żadna atrakcyjna dziewczyna nie zwraca na Ciebie uwagi) albo po prostu coś jest nie tak z Twoją twarzą. Bo to na twarz zazwyczaj patrzymy jako pierwsze i po twarzy oceniamy człowieka ;) A tym wzrostem się nie przejmuj, bo nie jest tragicznie ;). Miałam kumpla o wzroście 170 i jakoś zawsze dziewczyn miał na pęczki.

Gość Federalna
Dla kobiety bardziej liczy się opiekuńczość, odwaga, rozwaga i pozytywny charakter od aparycji - jeżeli nie straszysz wyglądem masz szansę u każdej normalnej

wiec pewnie chodzi o twarz bo jestem miły dla kazdego jesli juz mowicie ze 174 cm jest ok :(

Gość życie......
widzisz, ja też przez całe życie czekałem na miłość i co mi z tego przyszło? absolutnie nic. dalej nie kocham. otworzyłem się za to na ludzi(kobiety;)) i sprawia mi to przyjemność. fakt, jest mi łatwiej, mam niezłą twarz, 190 cm, wytrenowaną sylwetkę i fajny uśmiech :D uwodzenie przychodzi mi bez wysiłku, to one przeważnie inicjują to uśmiechem. życzę ci szczerze abyś się przełamał..życie ucieka

nie jestem taki towarzyski

Gość funklasa
Mam do Was wszystkich ogromną prośbę! Moja klasa bierze udział w konkursie "funklasa" organizowanym przez Orange związku ze zbliżającym się EURO 2012. Możemy wygrać wycieczkę do Barcelony, ale potrzebujemy Waszych głosów (internautów). Oto linki, na które można oddawać głosy: http://www.funklasa.pl/projekty/wyswietl/241 http://www.funklasa.pl/projekty/wyswietl/127 Każdy głos jest dla nas bardzo ważny i za każdy jesteśmy bardzo wdzięczni.

Autorze, myślę też, że wiele zależy od Twojego nastawienia do sytuacji i pewności siebie. Bo jak będziesz sobie wmawiał, że nie jesteś atrakcyjny to nie myśl, że takie kobiety same do Ciebie przylecą ;). A ile masz lat?

jestem pozytywnie nastawiony do zycia tylko dzis mam taki dołek :( 23 lata na karku i dla kazdej atrakcyjnej kobiety jestem tylko dobrym przyjacielem one wiedza ze moga na mnie liczyc lubia moj charakter ale nie pociagam je i przez to jestem dalej sam :(

Gość Federalna
Widać nie trafiłeś na odpowiednią

Gość hjshjsiua
a mało to brzydkich kobiet? szukaj w swojej "lidze". z jakiej racji atrakcyjne dziewczyny maja się na ciebie rzucać? - nikt nie chce partnera mniej atrakcyjnego od siebie

Gość zara ide spać
ale co to są purchawki na penisie???

Gość onawi
a czy koniecznie musisz miec atrakcyjna kobiete??,jesli jestes przecietny to szukaj przecietnej.......

Gość eh.............
Mam znajomego, jaki też jest niski i przeciętny, ale ma zasady w życiu jakimi się kieruje(a ta stanowczość działa pociągająco) i cholernik jest rewelacyjny w „grze wstępnej w seksie nie mogę ocenić ale przypuszczam, że też działa jak magnes, niby nie chcesz a i tak Twoja podświadomość krzyczy, że to co robi ma trwać wiecznie ;p A myśl o nim przenika do normalnego życia cały czas;p A ja ja nie narzekam na brak powodzenia jednak on ma w sobie ten „magnes jaki sprawia, że ulegam i nic nie jest już oczywiste Może Twoim koleżankom też brakuje tego czegoś u Ciebieprzyjaźnimy się z grzecznymi i miłymi jednak gdy mają dodatkowo to coś co nas fascynuje robi się ciekawiej