Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anako

Mój facet nie chce seksu :/

Polecane posty

Gość anako

Mam 25 lat, mój partner 40. Wiem, to trochę dużo, ale jestem w nim zakochana po uszy, liczyłam na to, że coś z tego związku będzie. Przez jakiś czas on był na mnie strasznie napalony, mógł ze mną sypiać kilka razy dziennie, mówił że nigdy nie miał takiej dziewczyny itp. Potem przez jakiś czas się nie widzieliśmy (z przyczyn od nas niezależnych), ale ostatnio znów zaczęliśmy się spotykać, wychodzić razem, rozmawiać przy winie i takie tam. Raz nawet zostałam u niego na noc i przez całą noc się przytulaliśmy. Zdziwiło mnie, że do niczego nie doszło, ale z drugiej strony wydało mi się to wcale przyjemną odmianą (rozmowa i czułość zamiast seksu). Sęk w tym, że rozmawialiśmy jakiś czas potem i mój partner stwierdził, że on już właściwie nie ma ochoty na seks. Na moją sugestię, że może ja mu się znudziłam, odpowiedział, że nie, i że on już na dziewczyny może tylko popatrzeć, ewentualnie z nimi porozmawiać. Jest to dla mnie kompletny szok, nie wiem co robić, nie rozumiem skąd nagle taki zwrot o 180 stopni, wcześniej naprawdę był świntuchem jakich mało, zresztą z bogatą historią związków (aczkolwiek nie jest to też typowy zaliczacz). A tu nagle tekst, że jemu seks się znudził i już nie ma na niego ochoty. Co zrobiłybyście w takiej sytuacji?

Gość anako
Na pewno nie ma innej.

Gość anako
Nikt mi nie pomoże?

Gość Gumowy Joe
ja bym sie obudzil, oplukal zimna woda i nigdy wiecej nie wracal do tego koszmaru...

A ile minęło czasu od tego jak miał jeszcze "chcicę"? Może ma jakiś problem i wstydzi się go, więc woli powiedzieć, że już nie ma ochoty..?

Gość anako
Chyba rzeczywiście ma problem, w sensie raz się zdarzyło, że w trakcie stosunku nagle przestał być sztywny. Ale ja nie dokuczam mu ani nie wyśmiewam go z tego powodu, co z tego że raz się zdarzyło, może to wyjątkowa sytuacja, a nawet jeśli problem faktycznie istnieje, to przecież w dzisiejszych czasach się to leczy. No ale jak o tym pogadać z facetem?

Może jakoś delikatnie zacznij z nim ten temat, że jesteś młodą, że on Cię strasznie kręci, i jest Ci przykro, że nie chce się z Tobą kochać.. Podejdź go jakoś, zapytaj czy to w Tobie jest problem a może jakoś Ci powie, że to on ze sobą ma jakiś problem. A jak nie to zapytaj czy ma jakieś problemy z tym bo to nie jest normalne, nie może się komuś tak nagle odechcieć seksu, zwłaszcza , że z tego co piszesz lubił to robić. Szczera rozmowa tu jedynie może coś pomóc. Jak się przyzna , że coś jest nie tak to namów go na wizytę u lekarza, bądź dla niego wsparciem .

Gość anako
Hej, dziękuję bardzo. Chyba spróbuję namówić go na wizytę u lekarza. Cała ta sytuacja nie tylko wpływa na związek, ale również na moją samoocenę, bo wydaje mi się, że nie jestem już atrakcyjna. :(

Gość markizz
znudzilas mu sie ma juz inna

Przeszedł mu pewnie kryzys wieku średniego, i już mu przeszła ochota, albo po prostu już mu nie staje... A przecież się nie przyzna :)

Gość anako
Nie ma raczej innej, zresztą ja go przy sobie na siłę nie trzymam, gdyby chciał odejść do innej, to by odszedł.

Gość Możę
Może chce CI powiedzieć że jest dla Ciebie za stary