Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justysss19

Seks oralny

Polecane posty

Gość Justysss19
poczatkujaca dopiero raz to robiliśmy,nie do końca. Troche sie boje tego narazie,myśle,że troche czasu minie zanim mu pozwole na finał w ustach.

Gość początkująca_oralnie
to gdzie był koniec jeśli moge zapytac. ja tez poczatkuje w tym i nie wiem jak bedzie, ale na pewno nie chce na razie byanjmniej spermy brac do ust.

Gość pije zielona herbate
Nie sluchaj kolezanek. Rob to co uwazasz za sluszne. Jesli kochacie sie nawzajem to starajcie sie sprawiac sobie max przyjemnosci w lozku. Ale nic na sile. Ja z partnerka jestem 4 lata i uprawiamy kazdy rodzaj seksu. Cieszymy sie tym i dostarczamy sobie max przyjemnosci z tego

Gość Justysss19
odsunął mnie przed i w chusteczke,nie miał z tym problemu.

Mój facet uwielbia robić mi palcówke i minetkę.. Wprosr kocha moje jęki i gdy cięzko oddycham A ja przepadam za tego typu pieszczotami.. Ze swojej strony oferuje mu rowniez wielka przyjemnosc Za każdym razem doprowadzam go do szczytu.. Seks oralny nie jest zly!

Gość Justysss19
jeszcze nie ten etap

Gość machoń
Witajcie, pisze do was jako mezczyzna. Wraz z moja dziewczyna jestesmy juz troche razem. Uprawiamy seks, wszystko jest fajnie. Chcialbym aby nasze zycie erotyczne troche sie zminilo. Chodzi mi o to aby sprobowac seksu oralnego. Chcialbym jej to powiedziec, ale troche sie obawiam tego ze przez to moze pomyslec ze dotychczasowy seks byl slaby (tak nie jest), albo moze sie obrazic ze jej skladam tak "niemoralne" propozycje. Prosze o rade, w sposobie jak to jej powiedziec, oraz co robic, gdy ta moze to zle zrozumiec. Prosze zdanie kobiety, co o tym sadzi?

Gość miśka z mławy
kochająca kobieta nigdy nie wypluwa

Gość gość
no miśka ,tylko bez przesady

Gość gość
Wspaniał seks w pozycji 69 to ubielbiam z mężem uprawiać.

Gość gość
Ja uwielbiam tą jego uśmiechniętą minę jak liżę mu jajeczka.

Gość gość
z moją żoną uprawiamy sex w pozycji 69 od 15lat ja jej robię minetkę a ona robi mi loda z finałem w ustach i tak nam pasuje .Nie rozumiem ludzi którzy wypisują bzdury że to jest złe,niedobre itp.Poco wchodzą na te forum i nam przeszkadzają może zazdroszczą nam którzy to lubimy i jest dla nas ważne .Lepiej niech wezmą się za czytanie książki telefonicznej Akcja Niezbyt Szybka Ale Ile Bohaterów .Pozdrawiam wszystkich lubiących oral.........