Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leśny

Pytanie do kobiet o samopoczucie

Polecane posty

Jak się czuje kobieta, która w wieku 20 lat była mega piękną dziewczyną, a później zgrubła, postarzała się i zbrzydniała w wieku 30 lat. Jak psychicznie sobie z tym radzi. Dla kobiet to musi być dramatyczne przeżycie...

Gość dewrażą
ja nie wiem jak to jest bo ani nie "zgrubłam", ani nie mam innych mankamentów urody, ale stwierdzam, że facet piszący o mankamentach urody sam jest obleśnym psycholem :classic_cool:

Gość ghrrrrrrrr
co to znaczy zgrubla?:o kurwa ludzie niekochani was nie powinno sie wypuszczac ze szkol podstawowych:o

Gość wwethr
// co to znaczy zgrubla? // tzn. ze zrobiła się ohydną świnią

Każdego "czas posuwa", ja teraz odzyskuję dawną sylwetkę, bo parę kilo przybrałem i z jeden rok i będę wyglądał jak kiedyś. Motywacją dla mnie jest to że chcę zminimalizować starzenie się, mimo że przystojny nigdy nie byłem, więc nie odczuwam tego tak. I stąd właśnie moje przemyślenia, bo moja kuzynka była ładną laską, faceci za nią ganiali, teraz się zapuściła i postarzała, wygląda jak stara baba. Więc ciekawi mnie czy to przeżywa że już nie jest ładna i że już żaden facet się za nią nie obejrzy.

Gość dekoldcsx
wygląda jak stara baba. Więc ciekawi mnie czy to przeżywa że już nie jest ładna i że już żaden facet się za nią nie obejrzy." i przyszedles na forum z tym pytaniem a kto moze wiedziec co ona przezywa?:D:D:D jak widac debile sa standardem tutaj:o

Gość 35 lat i za żadne skarby
Ja mam 35 i ani nie przytyłam, ani nie zmieniły mi się wymiary :) Włos się tylko nieco przerzedził, pojawiło się kilka siwych i twarz jest mniej pyzata :P Jakoś nie spędza mi to snu z powiek 🖐️