Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmarteiony

Zakochałem się w Selenie Gomez ?

Polecane posty

Gość Zmarteiony

Moja historia jest bardzo pogmatwana :( od czego by tu zacząć... Gdy miałem 4-5 lat wyjechałem z rodzicami do Irladni (tata dostał tam bardzo dobrą propozycje pracy) i tak na prawdę z angielskieego byłem dupa. tylko tyle co zapytać się w której klasie mam lekcje itd. Nie potrafiłem znaleźć sobie przyjaciół po ok. 5-7 latach gdy miałem 14lat znalazłem kilku dość dobrych (potem już przyjaciół) trenowali akrobayteke, ja poszdłem do szkoły plastycznej oni z resztą też. Pewnego dnia złapałem za spray i zacząłem mazac po scianach, zaczołem prowadzić swój BlackBook (taki album w którym graficiarze trzymają swoje prace) aż pewnego dnia odbiło mi i zacząłem tagować napis "BLACK" na szkole wydalili mnie :( potem znowu się przeprowadziłem się do stanów, na Florydę (znowu przez pracę ojca) mam obecnie 18 lat i studuiuję Ludologię. Jak to zrobiłem, że mam 18 lat i studiuję ? Bo gdy mieszkałem w Irladni wysłano mnie do szkoły prywatnej (( bo nie mogłem znalezc sobie zadnych znajomych) gdzie 2 gimnazjum NIE ISTNIAŁA raz w tygodniu mielismy odrabiany materiał z 2 klasy i zawsze moji ruwieśnicy czy tam przez ó :D byli rok starsi niż ja. Aż pewnego dnia zobaczyłem ją na plaży wlasciwie zobaczyłem ją na plaży, w meksyku bo wyjechalismy na wakacje :) i tam na plaży zobacznyłem Selene Gomez, wtedy jeszcze nie wiedziałem, że to ona, Była piękna, ale potem zacząłem bawic sie w necie i znalazłem coś co sprawiło, że dowiedziałem się, że to była ona czyli własnie selena gomez, ZAKOCHAŁEM SIĘ, na początku koleżanki z klasy, mówiły że to tylko zauroczeniecprzejdzie mi za 1 miesiąc góra 2. Ale to trwa już ok. półtora roku :( Co ja mam zrrobic nie potrafie nawet spać :( sorry, żetak duzo napisałem ale chiałem żebyscie mieli pełny obraz... Jeżeli nie wiecie Kto to jest Selena Gomez to poszukajcie w necie. I jeszcze jedna sprawa Kafeteria ? nie jestem żadnym gejem tylko wolę polegać na kobietach...

Gość Zmarteiony
Co ja sobie wmawiam TO jest samoistne nie mogę tego opanować :(

Gość jhjhjhjh
a kim twoj tata jest ze tak go sciągaja na floryde? pracuje w NASA?:P

Gość Mag=tikusia
idz do psychologa na terapie, to jet uciazliwe wiem cos o tym przechodzilam takie zakochanie, idz jak najszybciej. szkoda zycia...

Gość Zmarteiony
jhjhjhjhjh - Przedstawiciel Handlowy :)