Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy to normalne ?

Polecane posty

moj facet pisze sms z roznymi dziewczynami twierdzac ze to tylko kolezanki. pisza o pracy ale padaja slowa typu skarbie itd nie wiem czy wierzyc mu ze to tylko kolezanki. dodam ze on tych sms nie ukrywa w zaden sposob przede mna

Gość nie nie nie znajoma
pozwalasz na to ???????????????? !!

wczoraj sie dowiedzialam i nie wiem jak zareagowac bo pierwszy raz mam taka sytuacje:(

Gość możecie sobie pomarzyć
zwrot "skarbie" należy się tylko bliskiej osobie, nie powinien w taki sposób zwracać sie do koleżanki skoro ma ciebie

rentajo tez bys tak mowil jakby twoja dziewczyna wymieniala takie sms z kolegami?? dodam ze jestesmy razem 7lat. w lutym slub. nie wiem co o tym myslec.

zapytalam go jak on by sie czul jakbym tak z kolegami pisala a oncos w stylu ze ja nie moge a on tak.

rentajo wolnosc ma swoje granice jesli on wymaga czegos ode mnie to ja chce zeby on tez tego przestrzegal

Gość nie nie nie znajoma
sprawdz te numery najlepiej..

nie nie znajoma mam te numery i znam z widzenia te dziewczyny. one wiedza ze on ma mnie. czesto odwiedzaja moj profil na nk, jedna z nich ma narzeczonego i razem mieszkaja druga tez zajeta a trzecia wolna. rentajo zwiazek nie jest od seksu to dzielenie zycia z druga osoba

Gość nie nie nie znajoma
to napisz to partnerow tych dziewczyn anonima z fikcyjnego konta nk zeby posprawdzali tele lasek :) no i twoj mena dostanie wpierdal :D

powiedz mu, że jesli to "skarb" dla niego ta koleżanka to niech z nią weźmie ślub, a młówi do innych np. "kochanie" albo coś w stylu "słoneczko" itd?

kochanie niby nie. skarbie sloneczko pisze do nich a one do niego.

hmmm, no nie wiem sama... mnie się wydaje, że nawet to "skarbie" i "sloneczko" to jest zbyt pieszczotliwie a nawet intymnie do było nie było obcej osoby. Tak mówi się do kogoś z kim nas łączą jakieś szczególne więzi, do bliskiej sercu osoby. Powiedz mu, że twoim zdaniem nadużywa tych zwrotów bo powinny być one zarezerwowane wyłącznie dla ciebie i waszych dzieci a nie jakichś tam koleżanek.

a co z faktem ze wogole pisze do nich jak najety a my sms nie wymieniamy bo on twierdzi ze nie lubi sms pisac.

a czy wasi faceci tez pisza ze znajomymi??moze ja przesadzam ze nie chce zeby z nimi pisal?

??/????

skoro tak twierdzi jak mówisz to daje to do myślenia. Wniosek jest taki, że nie lubi pisać tylko z tobą. Niech wyjaśni dlaczego. Jeśli chodzi o mojego narzeczonego to on czasem do kogoś napisze i zadzwoni. Z koleżankami nie pisze i nie dzwoni, lub robi to bardzo rzadko. Do mnie dzwoni często i smsy też wysyła. Do znajomych zwraca się po imieniu.

my widujemy sie tylko w weekendy bo on pracuje w delegacji. dzwoni do mnie po 5 razy dziennie ale nie pisze.

zastanawiam sie teraz co zrobic? przeciez nie mam prawa mu zabronic nie? zreszta jak zabronie on moze to robic dalej tyle ze w tajemnicy.

dla mnie zwracanie się do osobnika płci przeciwnej per "skarbie", "słoneczko", "żabko", "rybko" itd to jest flirtowanie :). Ja też nie przyglądałabym się temu spokojnie, ale wiem że są pary które mają to w nosie i tak robią a także inne rzeczy, czego ja akurat nie popieram. Kwestia dogadania się co można a czego nie. Najlepiej spokojnie z nim porozmawiaj.

rozmawialam.. on twierdzi ze nic zlego nie robi ze ja przesadzam ale jak pytam czy nie bedzie mial za zle jesli napisze do jakiegos tam kolegi to odpowiada ze mam nie pisac..

Widzę, że jest to dla ciebie nieprzyjemna sytuacja. Nie męcz się z tym tylko stanowczo powiedz, że też sobie tego nie życzysz, tym bardziej że on ci tak powiedział. Chyba walczy o swoje "prawa" i chce mieć większą swobodę od ciebie. Zależy od ciebie czy się na to zgodzisz.

nie zgodze sie.. ale nie chce wyjsc na ta zla ktora go ogranicza i czegos mu zabrania.poza tym boje sie ze bedzie robil to dalej tyle ze za moimi plecami..

Facet i tak ma większą swobodę w związku. Tak było, jest i zawsze będzie ale walcz o swoje prawa i ukracaj co się da. Tak ja uważam. Jesteście jeszcze przed ślubem a on już ustalił, że on coś tam może a ty nie. Oj, nie podoba mi się takie podejście. Przemyśl sprawę. Ile masz lat jeśli mogę wiedzieć? Pracujesz?

ja mam 24 on 25. pracuje. od 3 lat mieszkamy razem.

Nie masz żadnego wpływu na to co będzie robił za plecami ale niech wie, że takiego zachowania nie popierasz i robi to wbrew twojej woli tak samo jakbyś to ty tak się zachowywała względem niego. Nie martw się. W głebi duszy on doskonale zdaje sobie sprawę, że to jest przykre, czasem bardzo boli osobę która kocha.

dziekuje za rady:)

Gość dfghjdfghjkdfghjk
tak to ten sam temat co inne cipy tu maja. Ja nie wiem dlaczego kobito sie dziwisz? przeciez wiadomo za kazdy maz w koncu wsadzi w inna tak sie wszystkim zdrza -wychodzicie za maz w ogole nie znajac facetow no i sie uczycie ha ha ha http://www.youtube.com/watch?v=_7_lUjSr69A

Wiesz autorko, teraz to są takie czasy, że bardzo niechlubnie określa się kobiety, które rzekomo ograniczają swobodę swoich facetów. Tak jakoś się porobiło, że facet żonaty chciałby robić to samo co singiel. Niektórzy naśmiewają się i rytykują kobiety takie jak ja i ty które buntują się jak ich facet podrywa i podziwia inne, ma wieczorne wyjscia gdzieś do klubu itd. Ja wyznaję zasadę, że w związku (małżeństwie) wspólnie powinno się planować rozrywkę. Najlepiei ustalić na początku zasady. Czasem trzeba iść na kompromis ale z wyczuciem. :)

mam to samo zdanie.., niestety nie da sie tak JA MOGE WSZYSTKO A TY NIC.