Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość objawy ciąży w pierwszych

tygodniach ciąży mialyscie?czy sa też takie kobietki

Polecane posty

które były w ciązy a nie mialy zadnych objawów podzielcie sie swoimi doswiadczeniami ZAPRASZAM

Gość namms
dwie ciąże i dwa razy na początku tylko brak okresu. Poza tym nic. dopiero później doszło lekkie pobolewanie piersi a potem chwilowe, niewielkie mdłości. I tyle.

ja jedyny objaw ciazowy jaki mialam to byl brak @ dopiero w 10 tc zaczely piersi bolec ale trwalo to moze tylko 2 tyg nie dluzej teraz zaczynam 20 tc i od czasu do czasu tylko plecy za bola

U mnie pierwszy objaw to brak miesiączki.Nie bolał mnie piersi nic.No może byłam płaczliwa strasznie ale nie powiązałam tego z ciążą.Potem około 6-7 tyg doszły potworne mdłości i wstręt do wszystkiego.

a powiedzcie bo pisze w sumie taka prace do szkoły czy mialyscie jakies objawy nadchodzącej @ czy bardziej na ciążę a nawet sei nie spodziewalyscie ze moze to byc ciaza

Tak mialam objawy jak na miesiaczke,nie myslalam ze to ciaza bo sie zabezpieczalismy..Dopiero 3 dni po spodziewanej miesiaczce mnie ruszylo,ale raczej laczylam to z torbielami ,zrobilam jednak test i slaba druga rozowa kreska..powtorzylam i znowu..

u mnie zblizajaca sie @ nigdy nie objawiala sie w jakis szczegolny sposob bardziej jak juz sie pojawiala objawy sie zaczynaly jedyne to to ze bardzo regularna byla w dniu @ cos mnie natchnelo by testa zrobic i byl pozytywny to tyle