Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kannarekk

Idę do ginekologa za tydzien

Polecane posty

Gość kannarekk

Bedzie to prawdopodobnie kobieta wiec bede sie mniej stresować. Mam kilka pytań 1. Idę tam ponieważ mam problem z nieregularnymi miesiaczkami. Mam 19 lat i miesiaczkuje od 15 r.ż przy czym cykl nigdy nie był regularny Słyszłam ze pomagają na to tabletki antykoncepcyjne. Czy wyda mi receptę od razu czy beda potrzebne badania? 2. Czy golić się tam? To znaczy czy bedzie mi tam zaglądała? Nigdy jeszcze nie byłam u gin.

Gość kannarekk
Pobieranie krwi bedzie?

golic sie nie musisz. a tabletki powinna przepisac ci po badaniach hormonalnych ale zwykle to niestety bywa tak ze pisze co jej slina na jezyk przyniesie a jak sie nie przyjma to wypisuje inne

Gość kannarekk
jestem na 99,9% pewna ze mam za wysoki testosteron.. wykazuje to krew prawda czy takie badanie krwi bede musiała wykonac u innego lekarza?

Gość badania badania
wszelkie badania hormonów są wykonywane z krwi, jeśli będziesz miała je wykonać to najprawdopodobniej dostaniesz skierowanie od gin na wykonanie takich badań. Nie spotkałam się jeszcze żeby takie badania były wykonywane na miejscu w gabinecie gin.

Gość kannarekk
dzieki, boje sie tej wizyty to dla mnie bedzie wielki stres, ale musze w koncu tam isć